Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Novosti

Napravite svoj emoji na Android mobitelu

Foto: Pixabay

Početkom 2020. godine, prije nego što je pandemija koronavirusa uzela maha, Google je objavio Emoji Kitchen ugradnju na Gboard aplikaciji.

Gboard je aplikacija za Android mobitele koja omogućuje uređivanje tipkovnice za dopisivanje, a uz Emoji Kitchen moći ćete napraviti i svoj vlastiti emoji.

Emoji Kitchen bi uskoro trebao dobiti novu verziju koja će iz korijena promijeniti kako ova aplikacija funkcionira. Umjesto biranja jednog emojija, nakon čega bi dobili velik broj alternativa, sad možete izabrati dva različita i kreirati jedan novi.

To omogućuje više slobode u odnosu na prošlu verziju, a steći ćete i dojam da su ovi emojiji vaši, a ne izabrani od strane Googlea. Možete izabrati i dva ista emojija kako bi napravili ekstremniju verziju istog.

Treba napomenuti da trenutna verzija Emoji Kitchena ne funkcionira automatski na sve emojije, što znači da postoje neke kombinacije koje ne možete testirati, ali nova će verzija dopustiti korisnicima veću upotrebu istih.

Tako ćete, na primjer, moći spojiti buket i majmuna kako biste dobili bukete majmuna. Ova opcija se trenutno distribuira samo beta korisnicima Gboard aplikacije, a uskoro bi trebala postati dostupna za sve.

Spomenute emojije moći ćete koristiti i na aplikacijama kao što su WhatsApp, Google Messages, Google Voice, Telegram te mnoge druge.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vas zanimati

Aplikacije

Sigurno vam se do sad dogodilo da ste zabunom, nepromišljeno ili ishitreno izbrisali SMS poruku koju niste htjeli izbrisati. No, što onda kad nam...

Aplikacije

Mobilne igre svakim danom postaju sve potpunije i naprednije, omogućujući da uživate u iskustvima sličnim onima koje možete imati s vašim konzolama ili računalima....

Google

Svidjelo se to nama ili ne, čini se da i Google prati Apple i Samsung kad je riječ o odbacivanju punjača iz kutije uređaja....

Google

Google je na ovogodišnjoj I/O konferenciji govorio o Android 12 operativnom sustavu i njegovim poboljšanjima. Jedno od njih je nagovijestilo neke nove funkcionalne promjene,...

Oglašavanje