Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Blackview banner

Napravite svoj emoji na Android mobitelu

Foto: Pixabay

Početkom 2020. godine, prije nego što je pandemija koronavirusa uzela maha, Google je objavio Emoji Kitchen ugradnju na Gboard aplikaciji.

Gboard je aplikacija za Android mobitele koja omogućuje uređivanje tipkovnice za dopisivanje, a uz Emoji Kitchen moći ćete napraviti i svoj vlastiti emoji.

Emoji Kitchen bi uskoro trebao dobiti novu verziju koja će iz korijena promijeniti kako ova aplikacija funkcionira. Umjesto biranja jednog emojija, nakon čega bi dobili velik broj alternativa, sad možete izabrati dva različita i kreirati jedan novi.

To omogućuje više slobode u odnosu na prošlu verziju, a steći ćete i dojam da su ovi emojiji vaši, a ne izabrani od strane Googlea. Možete izabrati i dva ista emojija kako bi napravili ekstremniju verziju istog.

Treba napomenuti da trenutna verzija Emoji Kitchena ne funkcionira automatski na sve emojije, što znači da postoje neke kombinacije koje ne možete testirati, ali nova će verzija dopustiti korisnicima veću upotrebu istih.

Tako ćete, na primjer, moći spojiti buket i majmuna kako biste dobili bukete majmuna. Ova opcija se trenutno distribuira samo beta korisnicima Gboard aplikacije, a uskoro bi trebala postati dostupna za sve.

Spomenute emojije moći ćete koristiti i na aplikacijama kao što su WhatsApp, Google Messages, Google Voice, Telegram te mnoge druge.

Možda će vas zanimati

Mobiteli

Google je ovih dana poslao pozivnice za svoj događaj “Made by Google”, koji će se održati 4. listopada 2023. godine, i prilično je izvjesno...

Android

Nekoliko korisnika Google Pixel uređaja okrenulo se Redditu kako bi izrazilo svoju zabrinutost zbog raznih problema s kojima su se susreli nakon nedavnog lipanjskog...

Mobiteli

Google je nedavno najavio Pixel 7a, a pažnja je već usmjerena na sljedeće telefone, Pixel 8 i Pixel 8 Pro. No, iznenađujuće je da...

Mobiteli

Prošlo je više od godinu dana otkako je Motorola “osvježila” svoj Moto G Power, ali novo izvješće tvrdi da tvrtka radi na ažuriranom modelu....