Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Mobiteli

Novi ugee UE12 Plus monitor za crtanje: svaka nijansa pokrivena, svaka boja otkrivena

ugee tablet za crtanje UE12 PLUS

Pionir u sferi digitalne umjetnosti, ugee, ponovno je pokrenuo kreativni vrtlog velikim otkrivanjem još jednog najnovijeg magnum opusa: monitora za crtanje UE12 Plus. Uz nepokolebljivu predanost prikazivanju briljantnosti, osvajanju preciznosti i uglađivanju umjetničkog izričaja, ugee je ponovno podigao letvicu predstavljajući umjetnike platnom koje bez napora hvata svaku nijansu i neprimjetno otkriva svaku boju u svoj njezinoj sjajnoj slavi, obećavajući autentično imerzivno i transformativno uranjanje.

U jezgri monitora za crtanje UE12 Plus nalazi se zaslon koji ulijeva strahopoštovanje te koji nadilazi sve što možete zamisliti. Sa svojim kapacitetom za do 147%sRGB raspona boja, UE12 Plus predstavlja vizualnu ekstravagancu koja udahnjuje život slikama s neusporedivom živošću i autentičnošću. Ovo poboljšanje otvara nove horizonte za umjetnike, pozivajući ih da autentično reproduciraju svaki potez boje i predstave svaki detalj s finoćom dok stvaraju zadivljujuća remek-djela bez napora.

ugee tablet za crtanje UE12 PLUS

Opremljen 11,9-inčnim potpuno laminiranim zaslonom, UE12 PLUS postiže vrhunsku preciznost u svakom potezu, jer se vrh olovke i kursor besprijekorno poravnavaju bez ikakvih vizualnih odstupanja. Bilo da umjetnici crtaju zamršene linije, stapaju jarke boje ili usavršavaju sitne detalje, UE12 Plus služi kao besprijekoran produžetak njihove mašte, vjerno prevodeći njihove vizionarske koncepte u digitalnu stvarnost.

Otkrijte novu generaciju EMR olovke. Uz impresivnu osjetljivost na pritisak od 16k razina i funkciju nagiba od 60°, uključena olovka uvodi u iskustvo crtanja koje odražava odziv tradicionalnih alata, simulirajući taktilni osjećaj koji podsjeća na rukovanje kistom na dasci oslonjenoj na slikarski štafelaj. Sinergija između olovke i zaslona hvata čak i najsuptilnije varijacije pritiska, dajući umjetnicima neusporedivu preciznost i autentičnost da usmjere svoju kreativnost, od najlakših poteza do najizraženijih linija, što rezultira umjetničkim djelima koja odražavaju umjetnikove emocije, od nježnih šapata uz zvučnih izjava.

ugee tablet za crtanje UE12 PLUS

Želite poboljšati preciznost podešavanja alata za crtanje? Posebno dizajnirani kotačić za pomicanje omogućuje precizne prilagodbe dok se pomičete bez napora. Sa svakim pomicanjem možete jednostavno kontrolirati veličinu kista i dubinu boje za bolje detaljno crtanje. Osim toga, 8 ergonomski postavljenih tipki prečaca omogućuje brz pristup često korištenim funkcijama i pojednostavljuje kreativni proces. ugee prepoznaje intrinzičnu vrijednost svakog kreativnog trenutka, a ove su tipke dizajnirane kako bi sačuvale neprocjenjivo vrijeme, omogućujući umjetnicima da se svim srcem usredotoče na svoj kreativni proces bez prekida. Štoviše, kotačić za pomicanje je genijalno zakrivljen, pružajući udoban i elegantan dodir pod vašim prstima, osnažujući umjetnike da se kreću učinkovitije i intuitivnije kroz rad na slijepo.

Osim izvanrednog vizualnog izgleda, UE12 Plus daje prednost kompatibilnosti. Bez obzira jeste li obožavatelj Windowsa, entuzijast za macOS, strastveni ljubitelj Androida ili pronicljivi poznavatelj Chromea, ovaj se monitor neprimjetno integrira s operativnim sustavom koji preferirate. Otključajte svoje umijeće u softverima za crtanje i dizajn kao što su Photoshop, Sai, Illustrator, ibis Paint i tako dalje. Također se može pohvaliti besprijekornim prebacivanjem načina rada s monitora na tablet. Nakon uspješne veze, možete crtati izravno na zaslonu. Dok je zaslon isključen, monitor se odmah pretvara u tablet, dajući vam živahno iskustvo da istražujete više, stvarate više i postižete više.

ugee tablet za crtanje UE12 PLUS

UE12 Plus monitor za crtanje predstavlja ugeejevu nepokolebljivu predanost osnaživanju umjetnika i najsuvremenijoj estetici. ugeejev etos vrti se oko alata koji povećavaju kreativnost, umjesto da je ometaju. Kombinacija oštrih, ravnih linija na bazi i glatkih, zaobljenih rubova na zaslonu stvara očaravajući spoj inovativnosti i elegancije. Predanost isporuci platna koje hvata spektar nijansi i otkriva bit boja osigurava da umjetnici mogu materijalizirati svoje vizije s neusporedivom točnošću. Uz UE12 Plus, svaka nijansa koju ste zamislili živopisno se pojavljuje, čime svaka vaša kreativna inspiracija predstavlja životnu sliku.

Možda će vas zanimati

Mobiteli

Ugee, istaknuti igrač na polju digitalne umjetnosti, predstavio je svoju najnoviju ponudu, mobilni tablet za crtanje ugee Q6. Ovaj revolucionarni uređaj odlikuje se prenosivošću,...

Blackview

Blackview, uspješan tehnološki brend, na području pametnih uređaja već je više od 10 godina. S vizijom donošenja najsuvremenije tehnologije po pristupačnim cijenama, ova je...

Mobiteli

Svjetski poznati brand za digitalno crtanje, ugee, predstavio je Q8W Bluetooth grafički tablet za crtanje prilagođen početnicima s pristupačnom cijenom, izvrsnim performansama i elegantnim...

Mobiteli

U svijetu u kojem digitalna umjetnost i dizajn postaju sve popularniji, mnogi umjetnici i dizajneri u usponu ili oni koji će to tek postati,...