Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Oukitel

OUKITEL C18 Pro dolazi uz prigodan slogan “Razlikuj istinu od laži”

OUKITEL je kompanija koja gleda na duge staze. Svako malo svoje korisnike obraduju novim modelima, koji dobro pariraju konkurenciji. Osim postojećih korisnika, OUKITEL svakom novom ponudom privuče sebi veliki broj novih korisnika. Napisat ćemo u nastavku par rečenica u vezi najnovijeg modela OUKITEL C18 Pro.

Nedavno je OUKITEL lansirao svoj novi WP6 model, o kojem smo i mi pisali. WP seriju su predstavili da postave nove standarde mobilne komunikacije, dok je serija C smartphone uređaja ove kompanije zavladala u dijelu tržišta „povoljnih pametnih telefona“. Posljednji model serije C predstavljen je prošle godine, i uskoro je preuzeo prvo mjesto po prodaji na Aliexpress.

Povoljni OUKITEL model postavlja nove standarde

Dobili smo informaciju da će OUKITEL C18 Pro biti pušten u prodaji 20. travnja, i prema svemu što smo do sada mogli vidjeti, OUKITEL će zabilježiti još jedan veliki uspjeh u svom godišnjem poslovanju.

Mnogi stručnjaci, u području recenzije kineskih smartphone uređaja, utvrdili su značajna odstupanja reklamiranih tehničkih specifikacija Makro kamere na drugorazrednim smartphone uređajima, od onih stvarnih koje korisnik dobije. Nije to slučaj koji se događa samo kod manje poznatih brendova, jer su u više navrata takve trikove pronašli i kod prepoznatljivih brendova na njihovim modelima.

Macro Mode C18 Pro vs CC9 Pro

Vodeći ljudi kompanije OUKITEL odlučili su promijeniti pravila igre. Od sada, dolaskom C18 Pro modela, korisnici imaju na raspolaganju ono što su i platili. Vidjet ćemo hoće li konkurencija pratiti fer play, ili će svoje modele promotivno graditi služeći se različitim trikovima.

Stražnje kamere na OUKITEL C18 Pro

OUKITEL C18 Pro je model koji će promijeniti način igre, pa su nadolazeći model predstavili uz prigodan slogan „Razlikuj istinu od laži“.

Najnoviji model OUKITEL C18 Pro dolazi opremljen s 16M glavnom kamerom + 8M širokokutnom kamerom, i na kraju 5M makro kamerom. Ono čime se ponose u kompaniji, jeste činjenica da su tehničke specifikacije kamera u potpunosti istinite, kao i kompletan drugi hardver koji se nalazi unutar kućišta ovog modela. Dok se drugi znaju poslužiti raznim AI algoritmima, kako bi dobili što bolje rezultate na Benchmark, OUKITEL ide odlučno naprijed, s provjerenim hardverom i bez skrivenih stavki.

C18 Pro radi odstupanje u pozitivnom smjeru, i postat će prepoznatljiv model među ostalim kineskim proizvođačima. Kombinacija 16M glavne kamere, sa 8M širokokutnom kamerom, ponudit će korisnicima uređaj s kojim mogu raditi dosta dobre, profesionalne fotografije.

Novi OUKITEL smartphone model C18 Pro
OUKITEL C18 Pro

Tehničke specifikacije OUKITEL C18 Pro

Spomenut ćemo specifikacije nadolazećeg smartphone uređaja, da vidimo što nam je OUKITEL pripremio za 20.04. 2020.godine.

Novi OUKITEL C18 Pro dolazi s velikim 6,55“ zaslonom, jakom 4.000mAh baterijom i manjom točkom za zaslonu za prednju kameru. Proizvodni odjel OUKITEL, zajedno sa dizajnerima, napravio je dobar posao i predstavio nam smartphone koji će sigurno pronaći svoje mjesto na tržištu. U video zapisu, koji je snimio OUKITEL možete vidjeti niskobudžetni ($149) C18 Pro koji daje daleko bolje rezultate od konkurentnog Xiaomi CC9 modela. Usporedbu su napravili s Makro kamerama, s naglaskom da je Xiaomi CC9 2,5 puta skuplji od modela koji dolazi za par dana C18 Pro.

Radujemo se novom OUKITEL C18 Pro modelu, i čekamo 20. travanj. Možete se upisati na listu čekanja, i sudjelovati u nagradnom izvlačenju, u kojem imate mogućnost osvojiti OUKITEL C18 Pro besplatno.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Oglašavanje

Popularno

Možda će vas zanimati

Oukitel

Krenula je prodaja najnovijeg OUKITEL C18 Pro modela, i već s početkom prodaje svi zainteresirani mogu sebi kupiti odličan smartphone po cijeni od $99....

Oukitel

Pisali smo o nadolazećem C18 Pro modelu smartphone uređaja kompanije OUKITEL, i stavili naglasak na kvalitetu Makro kamere. C18 Pro Makro kamera je AS...

Oukitel

Kao što je već najavljeno, prvi robusni Oukitelov pametni telefon – model WP6 sa 10000 mAh baterijom i 48MP kamerom, danas je u 7...

Oukitel

OUKITEL je najavio da će 20. ožujka u prodaju pustiti svoj novi model WP6. Smatrphone vrhunskih performansi doći će po pristupačnim cijenama, s dodatnim...

Oglašavanje