Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Oukitel

Oukitel WP6 danas ušao u globalnu prodaju – samo $199,99

Kao što je već najavljeno, prvi robusni Oukitelov pametni telefon – model WP6 sa 10000 mAh baterijom i 48MP kamerom, danas je u 7 sati pušten u promet. Na veliku sreću obožavatelja Oukitelove WP serije ovaj pametni telefon smatra se cjenovno najpristupačnijim robusnim telefonom sa iznadprosječno visokim specifikacijama. Ukratko, WP6 uspješno kombinira robusnost radnog telefona i odlične performanse smartfona.

U cijenu od $199,99, uključena je kamera od 48MP, te baterija snage 10000 mAh što u kombinaciji sa IP69K robusnim kučištem možemo opisati kao i više nego povoljnu priliku. Oukitel danas lansira najnoviji model WP6 sa 20% popusta na originalnu cijenu kako bi ova prilika došla do svakog kupca s obzirom na trenutno stanje oko korona virusa.

10000 mAh baterija

Zahvaljući 12nm Helio P70 procesoru niske potrošnje energije i pohrani od 10000 mAh, baterija može izdržati 32 dana na stand by opciji ili 52 sata neprestanog razgovora. Za one više sklonije avanturizmu, više sati za mogućnost komunikacije definitivno mogu povećati šanse za preživljavanje.

48MP trostruka stražnja kamera

Algoritam koji P70 koristi više atributa pridonosi detaljnim i optimiziranim fotografijama. Neizbježno je ne slikati, a kombinacija P70 i visoka rezolucija trostruke kamere dobitna su kombinacija koja se inače može pronaći samo kod uređaja višeg cjenovnog ranga. Spomenimo samo da trostruka kamera uključuje i senzore dubine.

Helio P70 Octa-core CPU

Osmojezregeni čip produciran je na TSMC 12nm. Helio P70 ima poboljšanu AI kombiniranu sa CPU i GPU te je nadograđen puno kvalitetnijim AI performansama. Najvažnije je pak istaknuti da niska potrošnja baterije omogućava dulji rad samog uređaja, a u opasnim i divljim prostranstvima avanturistima može spasiti život.

Brži OS sustav

Prije izlaska na tržište Oukitel je u nekoliko navrata podešavao performanse slijedeći upute najboljih svjetskih inžinjera kako bi verzija predviđena za tržište imala samo najkvalitetnije odlike. Nakon optimizacije, WP6 ostvario je bržu korelaciju između korisnika i aplikacija, a njegova brzina otključavanja nadmašuje brandove kao što su Huawei, Xiaomi i dr.

70% metalnog kučišta i 1.1mm Corning staklo zaslona

WP6 Gorilla Glass tanje je od bilo kojeg prethodnog modela. Rezistentnost na visoke temperature je još bolja, tako da 70% metalnog kučišta sprečava da se dio uređaja počne taliti na visokim temperaturama. U videu u kojem je Oukitel namjerno zapaljen da bi se predstavile njegove karakteristike može se vidjeti kako se plastični dijelovi mjestimice tope, dok sam okvir kučišta ostaje netaknut.

Osim navedenih karakteristika, Oukitelov WP6 odlikuje se 6GB RAM-a sa mogućom nadogradnjom do 128GB, FHD+ zaslonom te OTG funkcijom što ovaj robusni model čini unikatnim.

Kao što su naveli iz Oukitela u samom videu predstavljanja, danas tokom dana izaći će video u kojem je ovaj model podvrgnut testu izdržljivosti. Zapaljen, izbušen, pržen u vrelom ulju itd. U svakom slučaju, telefon je ostao netaknut.

Za avanturiste, ili osobe u izolaciji suvremenih karantena, Oukitelov WP6 je najbolji izbor stoga pregledajte ovu izvanrednu ponudu i naručite svoj primjerak odmah!

1 komentar

1 komentar

  1. Branko Pauković

    25 srpnja, 2020 u 1:11 pm

    Gdje se moze kod nas kuoiti

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Oglašavanje

Popularno

Možda će vas zanimati

Aplikacije

Mobilne igre svakim danom postaju sve potpunije i naprednije, omogućujući da uživate u iskustvima sličnim onima koje možete imati s vašim konzolama ili računalima....

Novosti

Nedavno je otkriveno kako POCO vrijedno radi na nadolazećim X4 i X4 NFC uređajima, od kojih će prvi biti namijenjen indijskom tržištu bez NFC-a,...

Xiaomi

Nakon što je u drugom kvartalu 2021. godine Xiaomi ostvario nevjerojatan skok prodaje od čak 83 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine,...

Aplikacije

Kako bi se aktivirao "Drunk Mode", korisnici trebaju odabrati aplikacije koje žele zabraniti te postaviti "provjeru trijeznosti" koju će biti potrebno zadovoljiti kako bi...

Oglašavanje