Geekmaxi
Oukitel

Oukitel Mix 2: ovog moćnog ljepotana isplati se uzeti po povoljnijoj cijeni (Helio P25, 6GB RAM)

Oukitel Mix 2 pušten je u prodaju prošli tjedan, a prema službenoj objavi iz Oukitela, ovaj smartfon već se nalazi u trgovinama i u proces dostave uskače se odmah po uplati. S početkom na današnji dan, Oukitel i Gearbest u suradnji nude kupcima veliki bonus – Oukitel Mix 2 moguće je nabaviti za samo 99,99 dolara, no ponuda je ograničena na 30 komada. Podsjetimo, redovna cijena za ovaj smartfon, objavljena prilikom lansiranja, je 269,99 dolara.

Ovo je neponovljiva prilika, i za sitne pare u vaš džep može se smjetiti impresivna zvjerka velikog zaslona.

Oukitel Mix 2 privlačan je tržištu iz više razloga – osim što ima zaslon po posljednjoj modi, sa 6 inča u dijagonali, u FHD rezoluciji (2160*1080 piksela) i sa simetričnim omjerom stranica 18:9, ovaj pametnjaković dolazi opremljen moćnim Helio P25 procesorom kojemu je pridružena grafička ARM Mali-T880 MP2. S memorijskom kombinacijom koja je podijeljena na 6GB RAM-a i 64GB ROM-a (a ROM podržava proširenje i do 512GB, što je ekvivalent memoriji računala i zaista čak i pretjerano za smartfon, no lijepo je znati da opcija postoji), teško je reći na čemu biste točno izgubili kad biste se odlučili za ovaj Oukitelov model.

S njim sve zvuči kao pjesma ugodne melodije. S dodirom u 10 točaka, njegov je zaslon prilagođen zahtjevnim korisnicima i osobito gejmerima, koje će pak naročito oduševiti bogatstvo RAM-a koje bi trebalo garantirati tečnost operacija i gladak rad.

Za stražnju kameru Oukitel je naručio senzore od Samsunga, 3P3 senzor s dvostrukom lećom čija se rezolucija rastavlja na 21+2MP. Prednja kamera ima rezoluciju 13MP. I, kako to već jest red s trenutnom ponudom, Oukitel je uvrstio brojne načine rada za fotografiju i video kako bi obogatio i inspirirao kvalitetno korisničko iskustvo.

Baterija ima kapacitet 4.080mAh, a već smo ju imali priliku vidjeti u testiranju, gdje je potukla konkurenciju upriličenu u liku Xiaomi Mix 2 smartfona. Prenosim video još jednom:

No ni to nije sve, Mix 2 je u Oukitelu zaradio i senzor za otisak prsta, žiroskop i geomagnetske senzore, što će reći da ima razvijen sustav navigacije i vjerojatno podržava i GPS i GLONASS. A i po pitanju dizajna, Mix 2 preteže na stranu uspješnih ovogodišnjih modela – osobito srebrni model kojeg ističe i sam Oukitel, na čiju je doradu otišlo nešto više vremena i konačni proizvod ponudit će ulaštenu stražnju ploču koja fingira zrcalo i daje na osjećaju kiča, možda, kako bi se doimao skupim, elitnim. No, taj još čekamo, a u ponudi su crni i plavi model, i dalje impozantnog lika.

Do 11. prosinca Mix 2 će imati sniženu cijenu na 229,99 dolara, pa je odlična prilika da ga ugrabite – nakon isteka promotivnog perioda, cijena se podiže na redovnih 269,99 dolara. A evo, ovdje je i jedinstvena prilika da Mix 2 naručite Mix 2 za 99,99 dolara – jedan klik dalje!

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh