Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Ovo je najjednostavniji mobitel na svijetu, ima samo dvije opcije i kupci su poludjeli za njim

Iako ovaj uređaj neće privući pažnju mlađe populacije, ipak je zbog jednostavnog dizajna, upotrebljivosti i izdržljivosti rasprodan u rekordnom roku.

S dimenzijama od 9,4 puta 5,6 centimetara, The Light Phone II je samo nešto malo veći od kreditne kartice. A sa samo 78 grama težine puno je lakši od svih drugih pametnih telefona.

Dizajn crno-bijelog ekrana se, na prvi pogled, ne razlikuje mnogo od ostalih pametnih telefona, sve dok ga ne počnete koristiti. Baterija je jedan od njegovih glavnih aduta, jer uz minimalno osvjetljenje može trajati i do tri dana bez punjenja.

The Light Phone II u osnovi ima dvije opcije – poziv i slanje poruka. Ipak, dizajneri Hollier i Tang omogućili su još nekoliko opcija koje svakako mogu biti od koristi vlasnicima, kao što su: kalkulator, alarm, GPS praćenje i hotspot.

sick of social media and distracting notifications? Check out the light phone ii – it only does calls, texts and alarms

Gepostet von Rich DeMuro am Dienstag, 10. Dezember 2019

Budući modeli bi trebali imati i mogućnost reprodukcije glazbenog sadržaja, automatsko pozivanje taxija, ali ne i mogućnost korištenja društvenih mreža.

Rukovanje uređajem jednako je jednostavno kao i njegov dizajn. Vlasnici prilikom podešavanja mobitela koriste osobni račun, tako da mogu unijeti već postojeće informacije s drugih uređaja, kao dodati ili obrisati alate koji (ni)su kompatibilni s uređajem.

The Light Phone II se u SAD-u prodaje po cijeni od 350 dolara.

Možda će vas zanimati

Mobiteli

Pohvalno se piše o kineskoj kompaniji Vernee – i mi smo među takvima – čiji se telefoni diče izvrsnom kvalitetom i performansama. Jedan od...

Mobiteli

Bluboo Maya Max pametni je telefon kojeg njegova izrada, komponente i optimiziranost čine jednim od najozbiljnijih kandidata za kupovinu. Primarna, gotovo pa jedina svrha...

Mobiteli

Doogee X5 Pro je još jedan u nizu kineskih mobitela međutim realno gledajući nemaju svi love na bacanje da bi si mogli priuštiti bilo...

Mobiteli

Tvrtka Elephone upravo je pustila u pretprodaju svoj novi adut, model Elephone S7. Navedeni dolazi u dvije varijante: S7 s dijagonalom zaslona od 5,5 inča...