Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Mobiteli

POCO objavio teaser video i najavio dolazak nasljednika legendarnog F1 modela

F2 će vjerojatno biti uređaj srednjeg ranga koji će imati ugrađeni Qualcomm Snapdragon 732G procesor.

Foto: POCO

Prema najnovijem izvješću XDA Developersa, POCO bi u 2021. godini mogao lansirati svoj sljedeći smartphone – POCO F2.

POCO je stvorio pomutnju na tržištu pametnih telefona lansiranjem POCO F1 modela u kolovozu 2018. godine. U to vrijeme POCO je bio podbrend Xiaomija, a netom nakon toga je i kratko nestao.

No, prošle godine, tvrtka Xiaomi je odlučila odvojiti ovaj podbrend i učiniti POCO neovisnim. Nakon ove odluke, POCO je u 2020. godini lansirao čak nekoliko mobitela, piše Android Headlines.

POCO uređaji su usmjereni na različite cjenovne kategorije, a najnoviji video objavljen na službenoj Twitter stranici POCO India sugerira da bi tvrtka mogla uskoro lansirati POCO F2, nasljednika legendarnog F1 modela.

U teaser videu, tvrtka se zahvaljuje kupcima na prošlogodišnjem uspjehu i najavljuje što sve obožavatelji mogu očekivati u 2021. godini. Pred kraj videozapisa pojavljuje se tekst sadržaja “THE F2”, što nagovještava da bi se POCO F2 vrlo skoro mogao naći na tržištu.

POCO je brend kojeg je stvorio Xiaomi, a tvrtka je do sada izbjegavala stvaranje istinskog nasljednika F1 modela. Čak ni POCO F2 Pro za kojeg se očekivalo da će biti nasljednik, zbog svoje visoke cijene to ipak nije postao.

POCO ovaj put vjerojatno neće ponoviti prvobitnu strategiju i ponuditi flagship karakteristike po niskim cijenama. F2 će vjerojatno biti uređaj srednjeg ranga koji će imati ugrađeni Qualcomm Snapdragon 732G procesor.

Uređaj bi mogao imati četiri stražnje kamere, zaslon frekvencije osvježavanja od 120 Hz i bateriju od 4.250 mAh. Uz ovako dobre specifikacije, F2 će se definitivno isticati iz mase drugih jeftinih mobitela.

Možda će vas zanimati

Xiaomi

Nedavno ažuriranje koje je objavio Xiaomi za određene mobilne telefone izazvalo je neželjene posljedice, čineći neke uređaje neupotrebljivima. Xiaomi je priznao da postoji problem...

Xiaomi

Poco C55 je jedan novi pametni telefon koji dolazi iz Xiaomi ekosustava, a njegov omjer cijene i kvalitete odmah u startu je postao privlačan...

Xiaomi

Prije dva dana Xiaomi je predstavio svoje nove pametne telefone namijenjene globalnom tržištu. Kompletnu liniju Xiaomi 12 mobilnih telefona čine osnovni model, Pro verzija...

Xiaomi

Nedavno je otkriveno kako POCO vrijedno radi na nadolazećim X4 i X4 NFC uređajima, od kojih će prvi biti namijenjen indijskom tržištu bez NFC-a,...