Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Android

Pogledajte kako ćete moći dizajnirati izgled svog sata na Androidu 14

Foto: Pixabay

Među korisnicima Androida postoji jedan osjećaj uzbuđenja jer željno iščekuju dolazak Androida 14 i njegovih zadivljujućih novih značajki, među kojima je i dizajniranje izgleda satova zaključanog zaslona. Nedavni tweet Mishaala Rahmana, Android istraživača i tehnološkog novinara, otkriva potencijalne opcije sata koje bi mogle postati dostupne već ovog mjeseca nakon izdanja Androida 14 Beta 3. Očekuje se da će nadolazeća Android 14 Beta verzija donijeti stabilnost platforme, označavajući završetak svih nadogradnji.

Iako stabilnost platforme ne jamči iskustvo bez grešaka u sljedećem izdanju Androida, to znači predani napor da se poboljša i usavrši nadolazeća verzija ovog operacijskog sustava. Važno je napomenuti da ako odlučite sudjelovati u programu Android 14 Beta s nadolazećim izdanjem, morat ćete mu biti posvećeni sve dok stabilna i konačna verzija Androida 14 ne bude službeno objavljena u kolovozu. U suprotnom biste morali iskoristiti opciju vraćanja uređaja na tvorničke postavke. Kako biste zaštitili svoje podatke, ne zaboravite ih sigurnosno kopirati prije pridruživanja bilo kojem Beta programu.

Kako će izgledati satovi na novoj inačici Androida, pogledajte na ovom Tweetu:

Korisnici će imati slobodu prilagoditi izgled svojih satova na zaključanom zaslonu u ovoj novoj inačici Androida, a bit će im omogućen odabir različitih boja i veličina. Opcije veličine sata uključuju Dynamic, koja prilagođava veličinu na temelju sadržaja zaključanog zaslona, ​​i Small. Prema Rahmanu, Android 14 također će uvesti nove API-je koji aplikacijama omogućuju prikaz podataka o stanju baterije na Android uređajima, pod uvjetom da imaju potrebnu dozvolu.

Ovi podaci vezani uz bateriju dostupni korisnicima Androida obuhvaćaju pojedinosti kao što su datum proizvodnje baterije, datum prve upotrebe, broj ciklusa i opće zdravlje. Rahman je u početku primijetio ovu značajku u Android 13 QPR Beta verziji, a sada će se pojaviti u Android 14 Beta izdanjima.

Govoreći o Android Beta izdanjima, Google je zakazao izdavanje stabilne i konačne verzije Android 13 QPR3 Beta programa za ponedjeljak (5. lipnja).

Možda će vas zanimati

Android

Google je objavio prvi detaljniji pregled za razvojne programere, u kojem je objasnio koje bi značajke trebao imati Android 14. Taj pregled također nam...

Aplikacija Hand Wash podsjeća korisnike na pranje ruku u ujednačenim intervalima tijekom dana.