Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Mobiteli

Preklopni pametni telefoni vraćaju se u središte zbivanja!

Foto: Samsung

TM Roh, predsjednik i voditelj MX (Mobile Experience) odjela u tvrtki Samsung Electronics, u svom najnovijem postu na blogu analizirao je evoluciju sklopivih pametnih telefona i otkrio isječke onoga što možete očekivati ​​od Galaxy Unpacked događaja koji će se održati 10. kolovoza. Misija tvrtke Samsung je, i uvijek je bila, stvaranje tehnologija koje živote ljudi čine boljima. U svom pisanju podsjetio je kako su prije deset godina odlučili stvoriti transformativnu tehnologiju postavljajući si pitanje: “Kako možemo imati sve – veći zaslon i bolju prenosivost?”

“Vidjeli smo priliku ne samo za dizajn novog oblika, već i za stvaranje novih iskustava koja nikada prije nisu bila moguća s pametnim telefonom. Prevladavajući mnoge tehnološke prepreke, uspješno smo predstavili prvi sklopivi pametni telefon 2019. i od tada smo promijenili budućnost naše industrije.” – napisao je TM Roh, ističući kako je korištenje sklopivih pametnih telefona Samsung Galaxy pomoglo u stvaranju boljeg načina života za korisnike diljem svijeta.

TM Roh je također istaknuo da je prošle godine gotovo 10 milijuna sklopivih pametnih telefona distribuirano diljem svijeta. “Ovo je rast industrije od više od 300% od 2020. i predviđam da će se ovaj brzi rast nastaviti. Dolazimo do točke u kojoj ovi sklopivi uređaji postaju sveprisutni i zauzimaju sve veće mjesto na ukupnom tržištu pametnih telefona.”, – rekao je TM Roh.

Kako se životni stilovi razvijaju, otkriva se novo nasljeđe

S obzirom na to da je pametni telefon pomoćnik za posao, zabavu, wellness i još mnogo toga, TM Roh pokazuje da korisnici trebaju fleksibilan uređaj koji će zadovoljiti njihove svakodnevne zahtjeve.

“Galaxy Fold i Galaxy Flip ispunjavaju ove zahtjeve. Prošle godine, 70% korisnika Galaxy sklopivih uređaja okrenulo se Flip-u kako bi im pomogao vidjeti svijet iz druge perspektive. Korisnici Flip-a vole posjedovati uređaj napravljen da izrazi sebe, bilo da biraju opcije hrabrih boja za svoj uređaj ili fotografiraju na nov način s Flex Mode tehnologijom.

S druge strane, Fold pruža drugačije iskustvo. Prošle godine gotovo svaki treći korisnik Galaxy sklopivog uređaja odabrao je ovaj uređaj koji im je omogućio da učine više. Korisnici Fold modela vole mogućnost multitaskinga na zaslonu koji se udvostručuje, tako da mogu biti učinkovitiji i brže obavljati stvari.” – istaknuo je TM Roh, naglašavajući da je ova pozitivna povratna informacija motivacijski faktor tvrtki Samsung da ide naprijed.

TM Roh najavljuje da je ove godine napravljen napredak u svakom detalju ovih kao i da su razvijena nove mogućnosti. Tvrtka Samsung cijeni suradnju s vodećim akterima u industriji, uključujući Google, Microsoft i druge partnere, kako bi kontinuirano inovirali i proširili iskustva koja su moguća u ekosustavu sklopivih uređaja.

Redefiniranje granica mogućeg za ljude posvuda

TM Roh se u svom blogu prisjetio kako su prije tri godine Galaxy sklopivi uređaji bili novost, a danas su omiljeni izbor milijuna korisnika. “Na nadolazećem Unpacked događaju 10. kolovoza vidjet ćete da se utjecaj naše inovacije ne odnosi samo na ono što tehnologija može učiniti. Radi se o tome što vi možete učiniti. Još jednom smo inspirirani najvažnijim izvorom – Galaxy korisnicima – da pomaknemo granice mogućeg.

Radujem se što ću vam pokazati potencijal naših novih Samsung Galaxy sklopivih uređaja kao vrhunskog alata za produktivnost i samo izražavanje. Sada možete učiniti više nego što ste ikada mislili da je moguće, sve odjednom, na jednom uređaju. Pripremite se otkriti svoj svijet.” – zaključio je svoju objavu TM Roh.

Korisnici mogu pratiti Samsung Galaxy Unpacked događaj virtualno putem Samsung YouTube kanala 10. kolovoza 2022.

Možda će vas zanimati

Mobiteli

Pohvalno se piše o kineskoj kompaniji Vernee – i mi smo među takvima – čiji se telefoni diče izvrsnom kvalitetom i performansama. Jedan od...

Mobiteli

Bluboo Maya Max pametni je telefon kojeg njegova izrada, komponente i optimiziranost čine jednim od najozbiljnijih kandidata za kupovinu. Primarna, gotovo pa jedina svrha...

Mobiteli

Doogee X5 Pro je još jedan u nizu kineskih mobitela međutim realno gledajući nemaju svi love na bacanje da bi si mogli priuštiti bilo...

Mobiteli

Tvrtka Elephone upravo je pustila u pretprodaju svoj novi adut, model Elephone S7. Navedeni dolazi u dvije varijante: S7 s dijagonalom zaslona od 5,5 inča...