Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo

RedMagic 5S: Iskustvo igranja bez konkurencije

REDMAGIC 5S je najnoviji model telefona iz kompanije ZTE nubia. Posebno je dizajniran prvenstveno za igranje najnovijih igrica, ali i za korištenje uređaja kao i svaki drugi smartphone. Model koji trenutno predstavljamo, upravo je ugledao svjetlo dana, i već danas možete naručiti svoj primjerak. U nastavku ćemo opisati Redmagic 5S, da vidimo koje su njegove mogućnosti i kako odolijeva konkurenciji.

Zadržite vodstvo, igrajte na REDMAGIC 5S modelu

Nećemo se puno zadržati na ovoj temi, ali svaki iskusniji igrač zna da će bolji hardver pomoći da bude bolji u natjecanju, bez obzira o kakvim igricama se radi. Ako se prepoznajete kao zagriženi ljubitelj mobilnih igrica, model koji predstavljamo će biti savršen izbor za vas. Jednostavno, REDMAGIC 5S nema konkurencije po tom pitanju. Ispod okvira ovog uređaja krije se samo najbolji hardver, vrhunski senzori i softver koji je ispeglan do najsitnijeg detalja.

Igrajući igrice na 5S modelu, vi ste već u prednosti u odnosu na druge natjecatelje.

REDMAGIC serija već se godinama nalazi u samom vrhu pametnih telefona za igranje igrica. Podsjetimo se samo modela, koji su doveli brend u sami vrh: RedMagic, RedMagic Mars, RedMagic 3, RedMagic 3S, RedMagic 5G i trenutni model RedMagic 5S.

RedMagic modeli, evolucija

Koliko se izdvaja RedMagic?

Najveći svjetski portali prate ovaj brend, i za svaki model daju svoje mišljenje. Pisali smo i mi na temu Nubia RedMagic, pa se podsjetite. Ono što samo dodatno potvrđuje status najboljeg telefona za igranje, jesu recenzije najjačih tehnoloških portala poput: TECH ADVISOR, tech radar, BUSINESS INSIDER, PCMAG, i drugih.

Što donosi RedMagic 5S?

Samo najbolje u novom modelu. Unutar kućišta smješten je vrhunski hardver, i tehnologija koju nećete pronaći u drugim modelima.

 • RedMagic 5S koristi ICE 4.0 tehnologiju aktivnog hlađenja, pojačanu sa turbo ventilatorom, i dodatnim priključkom za još bolje hlađenje (Ice Dock)
 • Osvježenje ekrana od 144Hz daje izuzetan prikaz slike, najsitnije detalje, i živopisne boje, posebno kada radi na AMOLED 6,65” zaslonu koji koristi 5S model
 • Za fluidan i potpuno funkcionalan rad aplikacija i igrica, brine se Qualcomm Snapdragon 865 procesor
 • UFS 3.1 memorija za pohranu + LPDDR5 RAM daju vrhunske rezultate u Bencmark testovima, i naravno najbolji osjećaj igranja za vlasnika ovog modela
 • Posebni gumbi za okidanje, i upravljanje za vrijeme igranja rade na 320Hz, omogućujući trenutni response i feedback koji igrač treba da ima za najbolje rezultate tijekom igranja
 • Da bi mogli što više uživati u svakodnevnom igranju, ali i koristiti smartphone svakodnevno, brine se 4,500mAh baterija. Bateriju možete puniti i do 55W jakim punjačem za brzo punjenje

Nova boja za najnoviji model: RedMagic 5S nudi svojim kupcima dvije nove boje, Sonic Silver (srebrena) i Pulse (kombinirana sa crvenim uzorkom).

RedMagic 5S nova boja u ponudi

RedMagic 5S hlađenje

Za pokretanje zahtjevnih igrica, na ovako jakom hardveru, svakako je dobrodošla i tehnologija aktivnog hlađenja komponenti. ICE 4.0 aktivno liquid hlađenje potpomognuto je ventilatorom, i dodatnim sustavom odvođenja toplote putem ICE Ag srebrne ploče.

Ugrađeni ventilator može postići i do 15,000o/min, što povećava protok zraka i hlađenje u odnosu na prethodne modele. Površina metalne ploče, za odvođenje toplote, povećana je za 56% u odnosu na sustav koji je bio ugrađen u model 3S.

Za što bolje rezultate hlađenja, i upravljanje sustavom, RedMagic 5S ima ugrađene senzore i inteligentna rješenja za praćenje performansi telefona. U kućištu se nalazi čak 10 strateški pozicioniranih senzora, koji prate ponašanje komponenti, i reguliraju sustav za hlađenje. Senzori u 5S modelu prate temperaturu komponenti u realnom vremenu, te automatski aktiviraju ICE 4.0 sa ventilatorom, čim se postigne kritično povećanje temperature.

Performanse

Jeste li spremni zaigrati na vrhunskom hardveru? RedMagic 5S nudi baš to, vrhunski hardver za najbolji doživljaj prilikom igranja. Budite u prednosti i ostvarite pobjedu, bez obzira za koji tim igrate.

Upoznajte hardverske komponente najboljeg telefona za igranje mobilnih igara.

Što se performansi tiče, RedMagic 5S nudi samo vrhunski hardver, i pruža najbolje iskustvo igranja.

Čitav hardver pažljivo je ukomponiran sa najnovijim Qualcomm Snapdragon 865 procesorom, i Adreno grafičkim čipom 650.

 • Povezivanje se izvodi pomoću WiFi mrežne kartice: WiFi 6 sa dual band podrškom
 • Kryo 585 CPU nudi 25% veće brzine od prethodnog modela
 • Adreno 650 GPU je za 25% brži od modela koji smo imali prilike koristiti do sada
 • Qualcomm nudi i do 2 puta bolje performanse, a riječ je o čipu pete generacije, sa podrškom za Desktop Rendering

Sa gore spomenutim komponentama, RedMagic 5S nudi i najnoviju memoriju (za skladištenje podataka i radnu memoriju).

 • UFS 3.1 memorija može isporučiti 1,445MB/s, što je i do 95% brže od prethodno korištene tehnologije
 • LPDDR5 isporučuje i do 1,5 veće brzine u odnosu na LPDDR4X (44GB/s)
 • Zaslon brzog osvježenja, sa AMOLED tehnologijom
 • Jedan od jačih aduta ovog modela je svakako i zaslon koji ima 144Hz osvježenje. Riječ je o 6,65” velikom AMOLED zaslonu, sa 4096 razina automatske kontrole osvjetljenja

Najbolje performanse za igranje

Vaš smartphone možete posebno prilagoditi za igranje, koristeći softver i hardverske mogućnosti koje s njim dolaze. Performance Booster daje korisniku mogućnost da optimizira RedMagic 5S za postizanje što boljih performansi za vrijeme igranja.

RedMagic 5S za igranje najnovijih igrica

Možete zabilježiti vrijeme igranja, da sa prijateljima podijelite rezultate i statistike.

Turbo Fan kontrola daje dodatne mogućnosti, da birate optimalne performanse i najbolje hlađenje dok igrate igrice.

Pogledajte u najsitnije detalje novi model RedMagic 5S, i sami se uvjerite do kojih detalja je prilagođen. Iskoristite priliku i kupite svoj primjerak već na početku prodaje, sa popustom na cijenu. Budite ispred ostalih, i pobijedite u svakoj igrici, u svakoj prilici.

RedMagic 5S možete nadograditi modulima koji se nude, da budete još jedan dodatni korak ispred drugih.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vas zanimati

Promo

Nubia Red Magic 5G najnoviji je smartphone koji se pojavio na tržištu s namjenom da postane najbolji prijatelj gamera ali i svih ostalih koji...

Promo

Kada se spomene smartphone, u kontekstu dobrih telefona za igranje igrica, RedMagic 5G je u samom vrhu ponude. Trenutno je Red Magic 5G najtraženiji...

Nubia

Dugo iščekivani smartphone RedMagis 5G ugledao je svjetlo dana. Dočekali smo napokon najbolji smartphone za igranje igrica. RedMagic 5G smo detaljno opisali, i najavili...

Oglašavanje