Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Aplikacije

Snapchat će podsjećati korisnike da očiste svoju listu prijatelja

Ova značajka mogla bi učiniti platformu sigurnijom za korisnike koji je odluče koristiti

Foto: Pixabay

Snap predstavlja novu značajku naziva Friend Check Up. Na Snapchatu, osobe s vaše liste prijatelja mogu pristupiti vašim pričama, pa čak i vašoj lokaciji, ovisno o postavkama Snap Map-a. Zbog toga, Snap želi biti siguran da su svi na vašoj listi prijatelja i dalje oni koje zapravo želite nazvati svojim prijateljima.

Ova značajka mogla bi učiniti platformu sigurnijom za korisnike koji je odluče koristiti. To bi mogao biti dobar način da shvatite da se na vašoj listi prijatelja nalazi netko s kim ne želite dijeliti vaše postove.

GIF: Snap

Iz Snap-a su najavili da će značajka postati globalno dostupna na Androidu “u narednim tjednima”, a na iOS uređajima “u narednim mjesecima”. Podsjetnik će se prikazivati kao obavijest na zaslonu vašeg profila, piše The Verge.

Ako sami želite izvršiti provjeru prije nego što se značajka pojavi, listu prijatelja možete pronaći na svom profilu. Kliknite na “My Friends” i provjerite tko se sve nalazi tamo, a ukloniti prijatelja možete tako da držite prst na njegovom imenu dok se ne pojavi izbornik u kojem ćete blokirati ili ukloniti prijatelja.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vas zanimati

Aplikacije

Mark Zuckerberg, izvršni direktor tvrtke Meta, najavio je novu značajku za Facebook Messenger, koja bi trebala znatno poboljšati privatnost korisnika na platformi. Riječ je...

Aplikacije

WhatsApp uvodi novu mogućnost koja će mnoge korisnike usrećiti. Naime, riječ je o ažuriranju koje će korisnicima omogućiti preslušavanje glasovnih poruka prije slanja. Popularna...

Aplikacije

Aplikacija za sigurnu razmjenu poruka Signal lansirala je novu značajku koja korisnicima omogućuje donacije unutar aplikacije. Kao neprofitna organizacija, Signal ne prima financijsku potporu...

Aplikacije

Spotify radi na masovnom ažuriranju koje će omogućiti korisnicima da po prvi put na ovoj platformi blokiraju drugog korisnika. Korisnici su se ranije morali...

Oglašavanje