Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Blackview

Svjetska premijera za Blackview Tab 16

Prema službenim izvorima, dugo očekivani Blackview Tab 16 spreman je za svoju svjetsku premijeru 20. ožujka. Nakon dvije godine istraživanja i razvoja, Blackview ne samo da donosi odličan tablet koji uključuje veliki 11-inčni 2K zaslon, do 14 GB RAM-a i ažuriranu tehnologiju šifriranja, već također zadovoljava potrebe za korištenje onih koji su u uredu, uče ili se zabavljaju, podižući produktivnost na viši prioritet.

Vrhunac značajki Taba 16 je 11-inčni 2K Full HD zaslon, koji je jedna od početnih veličina zaslona za laptope. On razbija zid između tableta i prijenosnih računala, a istovremeno podržava zaslon osjetljiv na dodir koji prijenosna računala nemaju, omogućujući korisnicima da vide više detalja na 11- inčnom velikom zaslonu. U međuvremenu, ulaskom u način rada osobnog računala s Bluetooth tipkovnicom i mišem, Tab 16 pretvara se u 11-inčno prijenosno računalo u sekundi, omogućujući pregledavanje Interneta i uređivanje dokumenata putem unaprijed instaliranog WPS Office Suitea, donoseći veliku pogodnost za učenje i rad. Dostižući do 18 sati dnevne upotrebe, Tab 16 ima bateriju od 7680 mAh s brzim punjenjem od 18 W, što znači da može izdržati 4 sata upotrebe u samo 30 minuta punjenja, tako da nema straha od potrošnje energije čak ni na poslovnim putovanjima.

Osim toga, Tab 16 ima certifikat TÜV Rheinland za nisku razinu plavog svjetla i podržava tri modela čitanja te pregledavanje e-knjiga ili vijesti u načinu čitanja sličnom novinama (Kindle), osiguravajući zdravlje očiju u načinu Eye Comfort Mode. Tako se izbjegava umor očiju uzrokovan dugotrajnom upotrebom pri slabom osvjetljenju kada padne noć u tamnom načinu rada, što je trostruka zaštita za zdravlje očiju.

Uzimajući u obzir potrebu snimanja ključnih točaka i skeniranja dokumenata, Tab 16 opremljen je stražnjom kamerom od 13 MP i prednjom kamerom od 8 MP s prepoznavanjem lica, a video pozivi, online sastanci i Google Smart Lens pretraživanje lakši su tako na 2K zaslonu.

Što se tiče zabave, korisnici mogu uživati ​​u novim streaming medijima s 1080P Widevine L1 bez ikakvih troškova. Tab 16 opremljen je Smart-K quad-box zvučnicima, zbog kojih možete uživati ​​u vizualnom 3D stereo zvuku bilo gdje.

Kao vodeći tablet, Tab 16 opremljen je osmojezgrenim Unisoc T616 čipsetom, koji kombinira dvije velike A75 jezgre koje rade na taktu do 2,0 GHz i šest energetski učinkovitih malih jezgri A55 koje rade na taktu do 1,8 GHz. Prilikom igranja igrica ili TikTok streamanja, frekvencija CPU-a se prilagođava od vršne 2G do 2,4G za glađu zabavu. Kada radi na aplikacijama kao što su razmjena poruka ili chat, CPU će se prebaciti na nižu brzinu radi uštede energije. LMK tehnologija koristi se za oslobađanje trenutno rijetko korištenih procesa i davanje prioriteta resursima i aplikacijama koje se koriste, s 8 GB RAM-a, proširenjem do 6 GB RAM-a i prvim 256 GB ROM-om koji korisnicima omogućuje multitasking. Osim toga, s proširenjem TF kartice do 1TB, Tab 16 omogućuje korisnicima da se bezbrižno opskrbe nezaboravnim fotografijama i videozapisima, povećavajući učinkovitost Taba 16 za zabavu, ured i učenje.

Tab 16 ima veliki napredak u dizajnu, korisnosti, tečnosti i sigurnosti, a opremljen je DokeOS_P 3.0 temeljenim na Androidu 12, s hrpom samostalno razvijenih načina rada za različite scenarije. Cold Room privremeno zamrzava rijetko korištene aplikacije kako bi dobro riješio probleme kašnjenja učitavanja, štedeći više energije i više prometa. Uz RAM Fast, prilagođava se više pozadinskih procesa i omogućuje bolja upotreba. Uz standardnu ​​olovku, predavanja i sastanci mogu se snimati na Tab 16, čineći stvari kreativnim i zabavnim.

Kako bi osigurao visoku razinu sigurnosti enkripcije podataka za poslovne korisnike, u Tab 16 je ugrađen sigurnosni program na razini jezgre SE-Linux, koji može učinkovito zaštititi od rootanja i napada te osigurati sigurnost šifriranja podataka u vezi s uredskim scenarijima kao što su enkripcija popisa adresa i interakcija podataka.

Vrijedno je napomenuti da, za razliku od većine tableta koji ne nude ugrađeni GPS, Tab 16 dolazi s četverostrukim navigacijskim satelitom na koji vremenski uvjeti ne utječu i podržava izvanmrežne karte — GPS+ GLONASS+Galileo+BeiDou. Korisnici mogu koristiti Tab 16 za usmjeravanje odredišta kada telefon ostane bez snage tijekom putovanja, osiguravajući sigurnost korisnika.

Cijena i raspoloživost

Blackview Tab 16 bit će dostupan 20. ožujka u Blackview Aliexpress Storeu za samo 177,99 USD (sniženje s 399,99 USD) tijekom događaja svjetske premijere, što ga čini najboljom vrijednošću za većinu korisnika jer posjeduje snažne performanse i povoljnu cijenu u usporedbi s drugim tabletima. Imajte na umu da ova ponuda traje samo 7 dana, od 20. ožujka do 26. ožujka, stoga kliknite ovdje i dodajte ga u svoju košaricu kako biste zgrabili ovu odličnu ponudu za tablet prije nego cijena poraste!

Možda će vas zanimati

Blackview

Kao jedan od tehnoloških brendova koji najviše obećavaju, Blackview je već više od 10 godina predan izradi robusnih telefona. Držeći se usmjerenosti na kupca,...

Blackview

Za većinu ljudi tableti su idealan izbor za pregledavanje Interneta, pohađanje online tečajeva ili gledanje filmova. Međutim, tableti su skloniji oštećenjima nastalim slučajnim padovima,...

Blackview

Blackview, uspješan tehnološki brend, na području pametnih uređaja već je više od 10 godina. S vizijom donošenja najsuvremenije tehnologije po pristupačnim cijenama, ova je...

Blackview

Kao uspješan tehnološki brend, Blackview je dobro poznat po robusnim telefonima. Nedavno su predstavili najnoviji vodeći robusni telefon, Blackview BV8900 s nadograđenom termovizijskom kamerom,...