Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Telefoni otporni na vodu i prašinu po super cijeni na Tomtopu

Ako se prema telefonu ponašate kao prema psu kojeg vam ga je netko silom uvalio na čuvanje, eto rješenja – trgovina Tomtop vrlo, vrlo povoljno nudi dva super-otporna telefona, s kojim ćete se puno manje sekirati kad vam zveknu iz ruku.

Kod nas relativno nepoznata marka Zoji bavi se proizvodnjom otpornih (eng. “Rugged”) telefona, i baš su dva takva iz njihova asortimana našla put do spomenute trgovine. Oba su, inače, vrlo ograničena (200 komada svaki) ponudom, pa skoknite ondje prije no što akcija istekne.

Zoji Z6 slabiji je od dvojca, no u potpunosti ispunjava uvjete otpornosti. Z6, naime, posjeduje certifikat IP68, što će reći kako je otporan na vodu i prašinu. Možete ga uroniti u vodu, vući po tlu, a ništa mu neće biti i ako slučajno zvekne na pod.

Prodaje se za 58,99 dolara ili kakvih 400 kuna, što je zapravo jako dobra ponuda za takav otporan uređaj.. Ne može se podičiti nekim svemirskim dosezima kad je konfiguracija u pitanju, jer to je 3G telefon temeljen na Mediatekovu čipsetu MTK6580. Njegov četverojezgreni procesor može potegnuti do 1,3 GHz, dok logistiku pruža 1 GB radne i 8 GB interne memorije. Baterija je, doduše, u nešto boljem izdanju i donosi kapacitet od 3.000 mAh.

Drugu stranu ponude čini Zoji Z7, koji također ima certifikat IP68. Dvostruko više memorije (2 GB radne, 16 GB interne) djeluje već puno bolje, a valja reći kako je ovo 4G telefon. To mu omogućava čipset MTK6737, a prednosti na slabiji model tu ne staju: Z7 ima i senzor otiska prsta i bolje kamere; baterija je, doduše, identična kao i u Z6.

Ovaj se telefon prodaje za 94,99 dolara – također dobra cijena za uređaj s certifikatom IP68 – no akcijska ponuda čini ga još primamljivijim: vaš je za samo 66,99 dolara odnosno 470 kuna. Nažalost, ima ih još samo nekoliko na lageru.

Možda će vas zanimati

Blackview

Prošli su mjeseci od kada je tvrtka Blackview lansirala svoju posljednju BL8800 5G flagship seriju robusnih pametnih telefona. Danas je ovaj vodeći brend robusnih...

Mobiteli

OUKITEL je već najavio svoj WP8 Pro model, sportski smartphone otporan i jako izdržljiv, koji se na samom startu prodaje po posebno niskoj cijeni....

Mobiteli

Oukitel je u lipnju izdao novu generaciju svog 10000mAh mobitela – K12. Od ovog tjedna ovaj opasan mobitel izlazi na pretprodaju na Gearbestu po...

Mobiteli

Na Tomtop web trgovini se prodaje razna kineska elektronika, ali bi lagali da kažemo da mobiteli nisu jedan od najpopularnijih svjetskih tržišta. Naravno, to...