Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Mobiteli

TikTok otkrio fond od 200 milijuna dolara za plaćanje kreatorima sadržaja

Korisnici koji žele zaraditi od TikToka moraju biti stariji od 18 godina, živjeti u SAD-u i dosljedno objavljivati originalne video snimke koje su u skladu s TikTok pravilima i smjernicama.

Foto: Pixabay

TikTok, jedna od trenutno najpopularnijih aplikacija, odlučila je otvoriti fond u vrijednosti od 200 milijuna eura, koji bi trebao zadržati najbolje korisnike i privući nove, što predstavlja veliki korak za ovu brzo rastuću tvrtku.

TikTok planira u svom novom programu pomoći i podržati ambiciozne kreativce koji traže mogućnost za poticanje prihoda za život putem svog inovativnog sadržaja.

Tvrtka koja stoji iza TikToka, počet će distribuirati novac kasnije tijekom ove godine, a ovo je jedan od načina na koji njihovi korisnici mogu zaraditi novac na aplikaciji. Prije su korisnici mogli unovčiti samo žive snimke ili reklamiranje tuđih brendova, prenosi CNN.

Korisnici koji žele zaraditi od TikToka moraju biti stariji od 18 godina, živjeti u SAD-u i dosljedno objavljivati originalne video snimke koje su u skladu s TikTok pravilima i smjernicama. Kandidati će se moći prijaviti za ulazak u program od sljedećeg mjeseca, ali još nije poznato koliko će korisnika TikTok prihvatiti i koliko će oni novca dobivati.

TikTok se trenutno suočava s višestrukim napadima, uključujući i moguću zabranu u SAD-u zbog kineskog vlasništva nad tvrtkom, jer to predstavlja potencijalni sigurnosni rizik. Ovog tjedna su najavili da planiraju otvoriti 100.000 radnih mjesta u Sjedinjenim Američkim Državama u sljedeće tri godine. Očigledno je da se TikTok želi pozicionirati visoko uz Facebook, Instagram i druge popularne mreže.

Možda će vas zanimati

Aplikacije

Trenutno, jedini način na koji korisnici Instagrama mogu zaraditi putem te platforme je da sami pronađu svoje sponzore. To znači da oni koji aktivno...

Apple

Čini se da Brazil nije jedina zemlja koja vrši pritisak na Apple da uključi punjače uz nove modele iPhone-a. Prema Vice and Shanghai Law...

Mobiteli

TikTok aplikacija je službeno zabranjena u Pakistanu, nakon što je Visoki sud u gradu Peshawaru donio odluku i naložio telekomunikacijskoj upravi – Pakistan Telecom...

Mobiteli

Ovo je prvi put da platforma za digitalnu zabavu sponzorira veliki UEFA-in događaj