Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Blackview banner

Promo

Zašto je RedMagic 5G jedan od najboljih mobitela na tržištu?

Kada se spomene smartphone, u kontekstu dobrih telefona za igranje igrica, RedMagic 5G je u samom vrhu ponude. Trenutno je Red Magic 5G najtraženiji igrači smartphone za kupiti. Zašto je RedMagic 5G najbolji smartphone za igranje video igara? Spominjali smo ga već, i najavljivali najnoviji model, pa se podsjetite: RedMagic 5G.

ZTE Nubia Red Magic 5G je najnoviji model pametnog telefona za ljubitelje video igara. Model nudi vrhunski dizajn i kvalitetu premium uređaja. Posebno trebamo istaknuti 144Hz refresh rate zaslon, i posebno pozicionirane gumbe na dodir koji su namijenjeni za igranje. Jaki zvučnik, i sistem hlađenja procesora i grafičkog čipa, stavljaju RedMagic 5G u sami vrh ponude mobitela za ovu namjenu.

Dizajn, zaslon i izdržljivost

gdje kupiti redmagic 5G
ZTE Nubia RedMagic 5G

Dostupan je u crvenoj, crnoj i kombiniranoj crvenoj boji. Veliki 5G logo smješten je na stražnjoj strani, zajedno s RGB linijom s natpisom Red Magic. Red Magic 5G na gornjoj strani ima 3,5mm konektor za slušalice, dok ćete na donjem dijelu pronaći USB-C utor za punjač, zvučnik i utor za 2 SIM kartice. Na desnoj strani nalaze se 2 kapacitivna gumba za kontrolu u igricama, prolaz za hlađenje, gumb za paljenje i gašenje mobitela, i kontrole glasnoće zvuka. Na lijevoj strani se nalazi drugi prolaz za zrak (hlađenje), i konektor za dodatke (Joystick…).

Prednja strana je gotovo u potpunosti zauzeta 6,65“ AMOLED zaslonom, s već spomenutim 144Hz osvježenjem, za vrhunske performanse igranja zahtjevnih video igara. Rezolucija je 2340×1080, s dovoljno dobrom gustoćom piksela 338ppi. Osvjetljenje zaslona je odlično, kao i prikaz boja.

Zaslon je zaštićen Gorilla Glas tehnologijom, baš kao i kućište ovog telefona. Važno je naglasiti, smartphone nema zaštitu od vode ili prašine. Posebno trebate biti pažljivi radi spomenutih otvora za ventilaciju. RedMagic 5G ima aktivno hlađenje, s ventilatorom, pa je logično da na kućištu imamo i otvore za nesmetano strujanje zraka.

Osjećaj igranja na RedMagic 5G telefonu

Najbolji dio opreme na ovom uređaju je svakako veliki AMOLED zaslon. U kombinaciji s 144Hz osvježenjem, i osvjetljenjem koje zaslon ima, doživljaj prilikom igranja je vrhunski. Jednostavno, već u startu ste u prednosti nad ostalima, ako igrate turnir igrice ili druge tematske igrice sa više igrača.

Osjećaj igranja na Red Magic 5G mobitelu
Užitak igranja

4D tehnologija vibracija, za bolji doživljaj, slična je tehnologiji u igraćim konzolama. Dobit ćete bolji doživljaj igranja, i realan feedback. Zahvaljujući aktivnom hlađenju, čak i dugotrajno igranje zahtjevnih igrica neće ugrijati smartphone do te mjere da ga trebate pustiti na hlađenje.

Zašto kupiti Red Magic 5G?

Ako ste imali u planu kupiti novi smartphone, i još se mislite koji model uzeti, možda ne bi bilo loše da provjerite specifikacije Red Magic 5G modela. Za performanse koje nudi, ovaj model nije skup. Ulazi u premium klasu uređaja, a cjenovno je već na samom početku svoje klase.

Da napomenemo, RedMagic 5G je trenutni model, koji je izašao na tržište prije nešto više od mjesec dana.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će vas zanimati

Promo

Nubia Red Magic 5G najnoviji je smartphone koji se pojavio na tržištu s namjenom da postane najbolji prijatelj gamera ali i svih ostalih koji...

Promo

REDMAGIC 5S je najnoviji model telefona iz kompanije ZTE nubia. Posebno je dizajniran prvenstveno za igranje najnovijih igrica, ali i za korištenje uređaja kao...

Nubia

Dugo iščekivani smartphone RedMagis 5G ugledao je svjetlo dana. Dočekali smo napokon najbolji smartphone za igranje igrica. RedMagic 5G smo detaljno opisali, i najavili...

Oglašavanje