Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Blackview banner

Super siječanj: mobiteli već od 370 kn i to bez carine

Ponuda pametnih telefona iz Kine, koje krase pristojne performanse i povoljna cijena, nikako ne jenjava. Iz tog smo razloga odlučili svaki mjesec napraviti pregled novih i što dostupnijih telefona – dakle sa što manje dodatnih davanja kao što je carina ili PDV.

Kud i kamo, nego na europsko skladište trgovine Gearbest, gdje se unazad nekoliko dana pojavilo nekoliko novih modela.

Leagoo Z5

Pregled počinjemo s dna skale: Leagoo Z5 pametni je telefon treće generacije temeljen na Androidu 6.0 Marshmallow. Za njegov četeverojezgreni procesor, 1 GB radne i 8 GB interne memorije traži se nešto sitno iznad 370 kuna.

Postoji i jeftinija ponuda i to za iNew V1, koji ima gotovo iste karakteristike kao i Z5. Njegova cijena je još niža – 350 kuna – no operativni sustav je već nešto vremešniji Android 4.4 KitKat.

O uređaju Uhans A101 i njegovoj cijeni od 480 kuna smo već pisali, stoga ga preskačemo i napominjemo kako se Bluboo Picasso 4G (imali smo ga na recenziji) prodaje za 650 kuna, a Cubot Manito (također smo ga recenzirali) upravo je na akciji i kupiti ga možete za 710 kuna.

Još je nekoliko modela ugrubo u ovome rangu, no mi idemo na vrh ponude, gdje su stigli neki zaista upečatljivi mobiteli.

Doogee Y6 Piano

Doogee Y6 Piano vrlo je lijep pametni telefon s osmojezgrenim procesorom, 4 GB radne i 64 GB interne memorije. Košta 1.260 kuna i kutiji donosi još gomilu popratne opreme, uključujući i slušalice.

Dizajnom i performansama izniman, Elephone S7 prodaje se za (trenutno promotivnih) 1.700 kuna. Pogoni ga desetojezgreni Helio X20, ima 4 GB radne i 64 GB interne, a valja istaknuti kako se nalazi i na nedavno objavljenoj listi najboljih kineskih telefona.

Priču zaokružuje Vernee Apollo, odličan stroj s desetojezgrenim procesorom, 4 GB radne, 64 GB interne memorije i kamerom razlučivosti 21. megapiksela. Trenutno košta 2.130 kuna, no zato ćete zauzvrat dobiti pravu zvijer popraćenu VR naočalama koje se nalaze zajedno s njim u paketu.

Na sve navedene cijene valja dodati desetak kuna, koliko će vam zaračunati dostavu (ta se cifra nalazi odmah ispod cijene telefona) i to je sve što ćete platiti. Carine i PDV-a nema. Ponuda ovdje ne staje, stoga vas pozivamo da detaljnije pogledate trenutno stanje ondje. Sva je prilika da ćete naći nešto u skladu s vašim potrebama i mogućnostima.

Možda će vas zanimati

Mobiteli

Evo jedne odlične akcije na trgovini Efox-shop, koja ima odličan izbor mobitela. U posljednjih godinu i nešto povečala se ponuda smartfona, jer je ovakvih...

Mobiteli

Unazad nekoliko mjeseci Bluboo je na tržište izbacio nekoliko zanimljivih pametnih telefona, pokušavajući kvantitetom zahvatiti što više udjela na tržištu. Jedan telefon iz tog...

Mobiteli

Eto nam novog uređaja u poštanskom sandučiću: stigao nam je Bluboo Picasso 4G, pametni telefon vrlo dobrih karakteristika i vrlo privlačne cijene. Kao što...

Mobiteli

Kvalitetna izrada, jako dobar ekran, izvrsnih 3 gigabajta radne memorije i niska cijena, Cubot Manito čini najizglednijim izborom u ovom tržišnom segmentu. Kupnja proizvoda...