Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Apple

Nisu u problemu samo novi iPhone uređaji – poteškoće se javljaju i kod novih Apple satova

Nisu u problemu samo novi iPhone uređaji – poteškoće se javljaju i kod novih Apple satova
Shutterstock

Nisu samo vlasnici novog iPhonea suočeni s tehničkim problemima – i novi Apple satovi pokazuju poteškoće u radu. Mnogi su smatrali da je Apple Watch uvijek bio vrhunski i pouzdan proizvod, no čini se da novi modeli, posebno Apple Watch Series 9 i Apple Watch Ultra 2, donose neka neočekivana iznenađenja.

Dok se brojni korisnici žale na probleme s najnovijim iPhoneom 15, ni oni koji su odabrali nove modele Apple satova nisu ostali pošteđeni. Jedan od najčešćih problema koji se spominje jest treperenje ekrana. Mnogi korisnici su izvijestili o ovom neobičnom ponašanju uređaja, a čini se da je problem prilično raširen.

Prema informacijama s Appleovog foruma za podršku, kao i raznim objavama na društvenim mrežama, mnogi korisnici su se susreli s ovim problemom. Web portal MacRumors izvještava da su Appleovi ovlašteni servisi već upoznati s problemom i da je rješenje u obliku softverskog ažuriranja već na putu. Slične informacije potvrđene su i od strane ZDNET-a.

No, treperenje ekrana nije jedina poteškoća. Korisnici su primijetili da neke od funkcija na satu povremeno mijenjaju boju u ružičastu. Iako ovaj problem može izgledati čudno, ne smatra se kritičnim. Međutim, korisnici su izvijestili i o tome da neke funkcije na satu postaju potpuno prazne, što može stvoriti zbunjenost i neugodnosti.

Jedan od dodatnih problema koji se spominju je neujednačena trajnost baterije, posebno kod modela Apple Watch Ultra 2. Dok neki korisnici izvještavaju o izvrsnoj trajnosti baterije, drugi primjećuju značajno kraće trajanje baterije čak i pri sličnom korištenju uređaja.

Zanimljivo je da ovakve probleme s trajanjem baterije nisu prijavljivali korisnici originalnog modela Apple Watch Ultra. Taj model je mnogima pružao stabilnu i dugotrajnu bateriju tijekom cijele godine korištenja.

Što se tiče novog iPhonea 15 Pro, korisnici su izvijestili o problemima s pregrijavanjem uređaja, čak i nakon najnovijeg ažuriranja iOS-a.

Za one koji traže rješenje za problem treperenja ekrana na svom Apple satu, jedno od privremenih rješenja je isključivanje opcije stalno uključenog zaslona. Ipak, mnogi se nadaju da će buduće ažuriranje riješiti navedene probleme i da će njihovi novi Apple satovi ponovno pružiti iskustvo koje su navikli očekivati od ovog branda.

Možda će vas zanimati

Apple

Zamislite vraćanje na tvorničke postavke kao čisti početak – novu ploču koja trajno briše i informacije i postavke na vašem iPhoneu. Bilo da prodajete...

Apple

Tehnološki div Apple zabilježio je najveći pad prodaje iPhonea od prvih mjeseci pandemije COVID-a. Prodaja od siječnja do ožujka pala je za 10 posto...

Apple

Novo curenje informacija tvrdi da se Apple priprema izdati iPhone 16 Plus u više od pet boja trenutnog iPhonea 15 Plus. Nakon glasina o...

Mobiteli

Nakon što ste platili stotine eura za sićušno “računalo” u svom džepu, može biti neugodno otkriti da se ne uključuje – pogotovo ako više...