Homtom

Homtom HT50 stiže s velikom baterijom od 5.500 mAh

Napredak u izradi telefona je vidljiv gotovo svakodnevno: dok su još nedavno dominirali uređaji s kapacitetom baterije od kakvih dvije do dvije i pol tisuće mAh, sad su sve češći modeli s kapacitetom koji se mjeri s čak četiri ili više tisuća miliampersati.

Homtom nas je upozorio kako uskoro lansiraju baš jedan takav, energetski moćan uređaj: Homtom HT50 imat će zaista veliku bateriju od 5.500 mAh, s kojom će korisnici izgurati – očito je – daleko više od jednog dana korištenja.

HT50 dizajniran je s namjerom što duže autonomije, pa će energiju iz spomenute baterije crpiti štedljivi Mediatekov MT6737. Čipset iz nižeg segmenta namijenjen je upravo uređajima kojima je štednja energije prva na tapeti, stoga od njega nije za očekivati čuda prilikom igranja, no svakodnevne zadaće obavljat će bez problema.

Što se tiče fotografske sekcije, tu se Homtom potrudio staviti dva 13-megapikselna senzora kako straga, tako i sprijeda. Stražnja se bljeskalica podrazumijeva, dok će prednja također imati adekvatnu rasvjetu za kvalitetniji selfie.

Što se pak tiče zaslona, on će biti dijagonale 5,5 inča – dakle prati današnji standard – i rezolucije 1.280×720 piksela. Uređaj će, inače, biti debljine 8,9 milimetara, što će reći da su se inženjeri iz kompanije prilično pomučili da uguraju onoliku bateriju u kućište.

HT50 u pretprodaji je tijekom ovog mjeseca, a naći ćete ga na LightInTheBox po cijeni od tek 89,99 dolara. Više informacija zateći ćete na službenoj stranici, ili pak na Facebooku – pogledajte, možda se ogrebete za besplatni primjerak.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh