Akcije

Geekbuying uskočio u 11.11. vlak s kuponima i monstruoznim mobitelima!

Sa svih nam strana pristižu vijesti o popustima za skorašnji Dan samaca, koji nas čeka 11. ovog mjeseca. Evo nam sad stiže i Geekbuying, koji osim redovnih kupona kakve nalazimo na svim ostalim stranicama, daje još dodatne kupone na izabrane smartfone. Ali kakve tek smartfone, ajme! Čitaj dalje!

>> Pogledaj što sve donosi Geekbuying za Dan samaca

Kao što možete vidjeti nakon što kliknete na link iznad, ponuda počinje kuponima koji ovise o iznosu kupnje. Ispod toga čekaju četiri probrana proizvoda i kombinacija proizvoda po principu 1+1; jedan kupiš, drugi je džabalesku. Nakon toga slijedi nama najzanimljiviji dio: smartfoni. Ponuda se grana na četiri strane: novim modeli, najbolje prodavani, izbor trgovine i otporni telefoni. Ima krasnih modela, pa provjeri što se sve ondje našlo.

Priča dalje ide prema laptopima i drugim gadgetima (OnePlus 6 ćeš, recimo, naći za $408,99), ali ja ću se sad uhvatiti kupona koje smo dobili. Pazi sad:

Potpuno novi, ispod čekića Mi Mix 3 (8+128 GB), fantastični novi Xiaomi smartfon s kuponom CPHHZRKQ košta $689,99 (evo, klikni ovdje da vidiš ponudu). Monstruozno dobar mobitel s kliznim ekranom – Xiaomi je već odavno postao lider na tržištu – trenutno je vrh ponude ovog proizvođača, a niti drugi flagshipi mu nemaju što prigovoriti. Uf, baš njega želim za Božić!

Ili možda isti taj Mi Mix 3, samo s 2 GB RAM-a manje. Kombinacija 6+128 GB košta 589,99 dolara, što možeš dobiti na ovoj poveznici i uz kupon FXJVPMUQ. Po meni, ovo je puno bolja kupnja jer vam ostaje $100 u džepu, a performanse su u dlaku iste. Razlika se eventualno vidi na benchmark testovima, dok se prilikom svakodnevnog korištenja ne primijeti doslovno ništa. Na takvoj konfiguraciji, gigabajt-dva gore ili dole samo je marketinški trik.

Ako ste i dalje u flagship raspoloženju, evo ga na ovom linku Xiaomi Mi 8 sa 6 GB RAM-a i 128 GB ROM-a za – pazi sad – samo 369,99 dolara. Da uhvatiš takvu cijenu valja ti iskoristiti kupon WFTRPURD i eto ti flagship u džepu. Moram reći da ga možete birati obzirom na boju: spomenuti kupon vrijedi za bijeli primjerak, pa pripazite. Crni model (ista konfiguracija, razlika je tek boja) po toj ćete cijeni dobiti s kuponom SOGILKXR na ovoj poveznici.

>> Pogledaj što sve donosi Geekbuying za Dan samaca

Evo, ponovio sam link za kompletnu punudu, budući da su spomenuti mobiteli velikom broju ljudi ipak izvan dosega, bez obzira na vrlo isplative kupone. Pogledajte sve što se nudi, jer nije stvar samo u mobitelima, ima ondje i jako interesantnih gadgeta. Pritom pripazite na ponudu s EU skladišta jer ima i toga, zbog čega ćete izbjeći plaćanje PDV-a i sličnih troškova.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh