Aplikacije

Igraj se besplatno: evo odličnih igara za tvoj telefon!

Koja je najčešća funkcija tvog telefona? Pozivi? Fotografiranje? Dopisivanje? Ili možda igranje? Baš ovo posljednje najzanimljivije je od svega navedenog, jer na Googleovoj trgovini s aplikacijama svakodnevno niče velik broj igara. Protresti svaku od njih nemoguć je zadatak, pa stoga stiže pomoć što od nas, što od Trusted Reviews: evo nekoliko izvrsnih igara koje se trenutno na Google Play Storeu mogu naći. Dodatan bonus im je cijena: putpuno su besplatne, pa u njima možeš uživati do mile volje. A nema boljeg osjećaja dobro se zabaviti, a džep ostao pun.

Opus: The Day We Found Earth

Ova se igra diči beskrajnom jednostavnošću i igrivošću. U ulozi si robota imenom Emeth, pred kojim je jasan zadatak: pronađi planet Zemlju!

Tijekom svojih putešestvija, Emeth će pronaći niz nebeskih tijela. Svako od njih zahtijeva označavanje, što znači da će svaki pojedini planet imati vlastito ime koje ćeš mu ti dati. Priča je također pohvalna, kao i glazba koja će te pratiti tijekom putovanja univerzumom. Preporuka.

>> Preuzmi Opus: The Day We Found Earth

Marvel Future Fight

Voliš li superheroje? Eto prilike da i ti budeš ne jedan, nego tri od njih. U ovoj igri izabrat ćeš tri superheroja, utrenirati ih, utegnuti i pripremiti za dvoboje s zlikovcima iz Marvelova svemira. Izbor i jednih i drugih je pozamašan, pa preporučam malo dublje upoznavanje s ljudima koji posjeduju natprirodne moći; moguće da ćeš naći kudikamo zanimljivije likove od Spider-Mana ili Wolverinea.

>> Preuzmi Marvel Future Fight

Maiden: Legacy of the Beast

Aha, ovo nisi očekivao! Eddie je našao još jednu primjenu osim prijetećeg pogleda s albuma Iron Maidena: eto ga u čerupanju s raznim nemanima, a sve praćeno sjajnom glazbenom podlogom. Ukoliko si poznavatelj slavnih britanskih metalaca, u igri ćeš pronaći djeliće priče iz pjesama ovog benda; neke reference su toliko opskurne, da sam morao tražiti objašnjenja na službenom forumu.

>> Preuzmi Maiden: Legacy of the Beast

Trials Frontier

Brza, kaotična i zarazna, to bi bila najkraća definicija ove igre. Trials Frontier izvrsna je jurnjava na motoru, izvrsnih kontrola i vjerne fizike. Osim zabavne vožnje, dobit ćeš i dobru mjeru priče, čime Trials Frontier dobija dodatnu dimenziju kojom ne ostaje sve na bezglavoj jurnjavi.

Savjet: iako igra započinje laganim tempom, nemoj se zanositi da si veliki vozač i da ćeš sve svladati bez po’ muke: ubrzo će stvari postati poprilično nezgodne ako nisi dobro svladao upravljanje motorom. Isto tako, gledaj redovno i sa svrhom nadograđivati motor, kako bi prolazak staze bio što lakši.

>> Preuzmi Trials Frontier

Imaš li ti koju igru za koju smatraš da je naši čitatelji trebaju upoznati? Podijeli svoje mišljenje i savjete u komentarima!

 

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh