Apple

Želiš li iPhone za malo novaca, a u odličnom stanju? Pogledaj što imamo za tebe.

Cijena svakog novog proizvoda tvrtke Apple u pravilu ide nebu pod oblake; nema toga što stigne sa znakom jabuke, a da vam se pritom novčanik ne prevrne od muke. Novi ćete iPhone obično kupiti na otplatu prilikom koje ćete iskrvariti, ili ako vam tata ima dobrostojeću firmu koja posluje s državom. Baš zato mi s Geek.hr donosimo alternativu – dobit ćeš iPhone, ali za puno manje novaca!

Godina dana jamstva

Trgovina Movilshack bavi se prodajom rabljenih iPhonea, koji su daleko jeftiniji kako od novih, tako i od drugih polovnih Apple mobitela. Nije nikakva figa u džepu, nećeta na kućnu adresu dobiti ciglu, jer je riječ o ozbiljnoj i uglednoj trgovini. Svaki njihov iPhone temeljito je provjeren, obnovljen i doslovno je kao novi, osim cijenom. Baš zato si možete za puno pristupačniji iznos kupiti iPhone 6, iPhone 7 ili možda iPhone 8 Plus, sve zavisno od vaših potreba i debljine novčanika.

Ovaj tekst pišem jer im je upravo sada na blic-akciji iPhone 6. Redovno ga prodaju za €268,29, ali uz kupon PF0008YX možete ga dobiti za samo 191,63 eura! I da se ne zaboravi, telefon je doslovno u novom stanju i popraćen s godinu dana jamstva. Ovakvu ponudu nećete naći nigdje po Njuškalu ili sličnim oglasima, o garanciji za tako kupljene mobitele da ne govorim. Prošetajte malo ponudom, naći ćete još puno zanimljivih modela.

>> Pogledaj što se nudi na Movilshack!

U ponudi je i Samsung

Ako iz nekog razloga više volite Android – mi više volimo Android – naletjet ćete ondje i na Samsung. I to ne bilo kakav, nego Galaxy S8 i Galaxy S8 Plus, sjajne mobitele za koje vrijede ista pravila kao i za iPhone: potpuno su obnovljeni bez ikakva traga korištenja, a povrh toga dobije se godina dana jamstva.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh