Blackview

Crn, malen i lagan, stiže nam A10 iz Blackviewa

Blackview se u svojoj A seriji fokusirao na performanse i cijene svojih proizvoda. Nakon uspješno zaključenog prvog kvartala za A7, i njegovu nabrijaniju varijantu čija je cijena ispod 70 dolara, Blackview uskoro izbacuje još jedan smartfon iz serije, A10 pod sloganom “Slim&light”.

Minimalističkog dizajna i matirane stražnje ploče, A10 je ultratanak i ultralagan smartfon koji je poput sjene u ruci – crn od glave do pete i struka tek 8,8mm, A10 je kreiran posebnom kompresnom tehnologijom kako bi bio jedva teži od paučine.

Ugodno je zaobljenog lika i pristaje dlanu, a zaslon mu je manji s dijagonalom 5 inča i HD rezolucijom. Po svemu lagan smartfon, njegove kamere imaju rezoluciju 8 megapiksela na stražnjoj, i 5MP na prednjoj strani. Pod stražnjom kamerom nalazi se senzor za otisak prsta. Procesor je umjereni MT6580A s maksimalnim radnim taktom 1,3GHz, a u radu mu pomaže 2GB radne i 16GB interne memorije. Baterija ima kapacitet 2.800mAh.

Ovu u smartfonu utjelovljenu diskreciju platit ćete laganih 70ak dolara. Danas smo odgovorili zašto, a uskoro više informacija o tome kada i gdje kupiti.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh