Bluboo

Osvojite povrat novca na Bluboo Maya Selfie Contestu

Kineska tvrtka Bluboo pripremila je za korisnike svog novog pametnog telefona Bluboo Maya jedno zanimljivo natjecanje pod nazivom Bluboo Maya Selfie Contest.

890389030398Sve što trebate je upotrijebiti svoju Bluboo Mayu za slikanje selfija. Prvo se trebate registrirati na Bluboov forum, zatim uploadati selfije u komentare ispod posta o natjecanju. Jedan od selfija mora biti fotografiran u zrcalu i s jasno vidljivim logotipom Blubooa (kao na slici). Zadnji korak je ostavljanje svoje adrese e-pošte kako bi vas mogli kontaktirati u slučaju dobitka nagrade.

A nagrada je povrat novca kojim ste kupili svoju Bluboo Mayu. Da biste lakše došli do ove primamljive nagrade, podijelite link o sudjelovanju na društvenim mrežama. Do linka ćete doći nakon što uploadate slike, klikanjem na znak # koji se nalazi u gornjem desnom kutu.

Ovo natjecanje spaja ugodno s korisnim. Naime, osim što potiče globalni trend selfija, ono ističe i fotografske karakteristike koje krase pametni telefon Bluboo Maya, kao i uostalom čitavu seriju Maya, čiji će predstavnici uskoro izaći na tržište.

Bluboo Maya Selfie Contest traje od danas pa sve do 29. rujna. Uključiti se mogu i oni koji ne posjeduju ovaj uređaj, ali će ga kupiti u navedenom razdoblju, jer će svakoga tjedna jedan sretnik dobiti povrat novca uloženog na kupnju Bluboo Maye.

>> Uređaj možete naručiti klikom na link ovdje!

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh