Homtom

Homtom S8 obuhvaća svu pomodarsku tehnologiju za samo $169,99

Homtom S8 smartfon je o kojemu smo pisali u nekoliko navrata i čije smo lansiranje popratili još prošlog mjeseca. Homtom zna da su unijeli pomutnju na policama jer su svoj model odlučili nazvati S8 – prezime čije originalne tekovine poniru do Samsunga, a proširilo se i kroz druge kompanije koje nastoje zagrabiti dio Samsungove prodajne slave. No, Homtom zna još jednu stvar – ono što oni nude pod ovim nazivom razlikuje se od ostalih smartfona istoga imena jednom važnom stavkom, a to je izdašna memorija.

>> Pogledaj ponudu za Homtom S8 na Gearbestu

Homtom S8 ima, naravno, format ekrana 18:9, što je trend koji prati većina proizvođača u nadi da će upravo oni osvojiti prodajne ljestvice ovom konfiguracijom. Format ekrana, ili format slike 18:9 znači praktično proširenje površine ekrana – a on usto ima i dijagonalu 5,7 inča i HD+ rezoluciju. Pridodajte tome i 2,5D zakrivljeno staklo i imate, tako reći, svijet na dlanu. Kako Homtom S8 izgleda najbolje ćete vidjeti u priloženom videu:

Homtom S8 pogone Mediatekove provjerene snage MT6750T čipseta kojemu je pridruženo čak 4GB radne memorije. Interna memorija ima kapacitet 64GB i proširiva je putem memorijske kartice. Dualni setup stražnje kamere potpisuje Sony, gdje glavni senzor ima rezoluciju 16MP, a pomoćni 5MP. Prednja kamera ima rezoluciju 13 megapiksela. Sve u svemu, Homtom S8 ima izvrsne specifikacije obzirom na svoju cijenu, koja je iznimno pristupačna – za 169,99 dolara ponuđena je konfiguracija koja potpuno odgovara vrhovima ljestvica suvremene tehnologije i proizvodnje pametnih telefona.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh