Geekmaxi
Homtom

Ne, nije Xiaomi ili Huawei: Homtom S9 Plus razgrabljen na inicijalnoj prodaji

Ovaj naslov niste očekivali, zar ne? Ni mi. Kad se nešto brzo rasproda, očekuje se da će riječ biti o brandovima kao što je Xiaomi, Huawei, OnePlus i slični. Zanimljivo, baš je takvu sudbinu neki dan doživio Homtom S9 Plus, smartfon proizvođača koji je prije svega poznat po ultrajeftinim telefonima. Jedan njegov uređaj, HT37 Pro, imali smo na recenziji, gdje se pokazao kao vrlo isplativ i robustan telefon.

Homtom se odlučio popeti stepenicu više i ponuditi S9 Plus, koji dizajnerski prati telefone s tankim rubovima ekrana i odnosom stranica 18:9. Po forumima se nekoliko dana nakon lansiranja pojavila vijest da su mu zalihe pri kraju; skočio sam na Gearbest provjeriti, kad ono zbilja – prodan i zadnji primjerak.

Nisam siguran je li riječ o tankoj nabavljenoj količini ili je navala bila tolika da je baš sve kupljeno. Mi smo, srećom, jedan uzeli na vrijeme i stiže nam na recenziju, pa ćemo o njemu konkretnije vrlo skoro.

Danas, dva dana nakon “slučaja rasprodanog Homtoma”, S9 Plus opet stoji u redovnoj ponudi. Opet sam u dvojbi je li zaista navala bila velika, ili je Gearbest jednostavno utopio parsto komada, a onda kad je vidio da telefon ide, naručio novu pošiljku.

Kako god, lijepo je vidjeti da i drugi, mali proizvođači pored razvikanih imena (Vivo, Oppo, Xiaomi) mogu polučiti dobar rezultat i, očigledno, proizvesti kvalitetan smartfon.

Detaljnije o njemu saznat ćete na ovoj poveznici, ja ću samo ukratko nabrojati okvirne specifikacije: Homtom S9 Plus ima zaslon dijagonale 5,99 inča i može se kupiti u plavoj, srebrnoj i crnoj boji. Pokreće ga poznati nam MT6750T, dok je memorija raspoređena na izdašnih 4 GB radne i 64 GB interne. Kamera na njegovim leđima je dualnog karaktera (16 MP +5 MP), dok se i prednja čini vrlo sposobnom (13 MP).

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh