Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Huawei

Huawei će P40 seriju mobitela predstaviti preko livestreama 26. ožujka

Huawei se pridružuje brojnim tvrtkama koje su predstavljanje svojih uređaja premjestile iz fizičkog prostora na internet, kako bi smanjile rizik od širenja infekcije koronavirusa.

Kineski gigant će zbog toga, umjesto u Parizu, svoj novi model P40 predstaviti online. Iz tvrtke su priopćili da žele osigurati “zaštitu i komfor za sve”.

Kao što se može vidjeti na teaseru, ovogodišnji flagship iz P serije imat će veliku izbočinu na poleđini u okviru koje će biti nekoliko kamera i senzora za koje se očekuje da će značajno doprinijeti unapređenju fotografije i videa u odnosu na njegovog prethodnika, piše Engadget.

Prema dosadašnjim informacijama koje su procurile, očekuje se značajno veći senzor sa 52MPx za koji se navodi da će dodatno doprinijeti unapređenju performansi u uvjetima slabog osvjetljenja.

Foto: GSMArena

Za objektive se navodi da će imati hod između 18-240mm što nagovještava da će imati mogućnost 13x optičkog povećanja, u odnosu na konkurentskih 10x. Ovo bi mogao biti prvi Huawei uređaj iz P-serije koji dolazi bez Google servisa.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Novosti

Najbolji rezultat je ostvaren u lipnju, kada je više od 40% prodanih mobitela imalo 5G podršku.

Novosti

Od poznatih imena, samo je Huawei zabilježio rast isporuka i to od 2,1%.

Huawei

Aplikacija osim što nudi pretraživanje, nudi i potpuno novu značajku.

Huawei

I pored toga što je globalna promocija novih premium pametnih telefona Huaweijeve P40 serije, koja se trebala dogoditi u Parizu prije par dana, otkazana...

Oglašavanje