Homtom

Ulovite svoj Homtom na Gearbest Homtom Flash Sale akciji

Internetska trgovina Gearbest često po sniženim cijenama nudi gadgete određene marke. Ovoga puta na red je došao Homtom i njegova serija pametnih telefona.

Homtom Phones Flash Sale tako nudi pet pametnih telefona. Između njih izdvajamo Homtom HT3 Pro, koji u sebi ima osmojezgreni MTK6735 procesor, grafički procesor Mali-T720, OS Android 5.1 te 2 GB RAM-a i 16 GB ROM-a. Od dodatnih funkcija valja spomenuti multi-touch opciju, kamere od 5 i 13 MP i bateriju od 3000 mAh.

U ponudi valja izdvojiti i Homtom HT7, koji sadrži glavni procesor MTK 6580, kojeg u grafičkom dijelu  nadopunjava Mali-400MP. Za softver se brine OS Android 5.1 a za funkcioniranje uređaja baterija od 3000 mAh.

homtom-ht7

Osim toga na akciji se nude i razni dodaci za mobitele, poput držača ili kontaktnih punjača te USB kablovi, portovi i druga manja elektronička oprema po cijenama sniženima od 17 do 65 posto.

Promotivna akcija traje do 12. travnja, no ako želite imati novi Homtom u džepu morat ćete biti točni i brzi. Naime, u ponudi je samo 30 komada određenog modela u sivoj ili crnoj boji, koji će biti pušteni u prodaju na samo 24 sata. Primjerice, ako želite kupiti već spomenuti Homtom HT3 Pro moći ćete to učiniti samo 10. travnja, za HT7 je rezerviran 7.4.

Stoga požurite i ugrabite svoj Homtom na ovoj promotivnoj akciji, koju vam na svojoj internetskoj stranici nudi Gearbest.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh