Aplikacije

Najbolje akcijske igre za Android

Akcijske igre najpopularniji su vid zabave na bilo kojoj mobilnoj platformi koje se prihvatite; osim što podižu razinu adrenalina, ubrzat će vam reflekse i unaprijediti zaključivanje.

Niz je varijacija na ovu temu: pucačine, borilačke igre, avanturističke i još sijaset drugih, a zajedničko svima je da znaju biti ludo zabavne. Evo izbora najboljih!

Asphalt Xtreme

Jurnjava po blatnim cestama u bijesnim pilama? Ok, gdje treba potpisati? Asphalt Xtreme izvrsna je Gameloftova igra u kojoj tjerate svoje vozilo kroz preko 400 manje ili više zahtjevnih Off-road utrka, prilikom čega ćete divljati s 35 strojeva dizajniranih baš za takve terene.

Critical Ops

Ovaj FPS igraču nudi dvije moguće uloge: terorista ili člana protuterorističke jedinice, što je prilično nemaštovita premisa, no odlično je izvedena.

Duet

Duet je minimalistička, no iznimno intenzivna igra u kojoj je cilj s dvije lopte koje rotiraju oko zajedničke osi izbjeći platforme koje vam dolaze u susret. U početku zabavno, kasnije za kosu čupati.

Into the Dead

Ako ste mislili “gdje su igre sa zombijima?”, eto vam odgovora u vidu Into the Dead. Nekim čudom preživjeli ste u svijetu koji je preplavljen živim mrtvacima, no ukoliko se ne krećete i ne pucate, nećete dugo.

Unkilled

S Unkilled nastavljamo u istom ritmu, no sa složenijom pričom i puno više opcija na raspolaganju. Svejedno okosnica scenarija je ista: zombiji su svuda oko nas i na vama je da ih posmicate u što većem broju.

Xenowerk

Pucačina iz trećeg lica na stol vam stavlja 70 nivoa u kojima valja pobiti nemani i izbjeći zamke kako bi se kraj dočekao u jednom komadu. Laseri, strojnice, bombe, čudovišta, eksplozije. Samo rokaj.

Bully

Ukoliko se s nelagodom sjećate srednje škole jer ste bili na dnu društvene ljestvice, evo vam lijepog podsjetnika: Bully će vam pružiti priliku da sve proživite ispočetka, s tim da ćete ovog puta imati priliku uskočiti u ulogu nasilnika i našamarati nekoga bez ozbiljnih posljedica po vlastito zdravlje.

Riptide GP: Renegade

Još jedna igra u kojoj ćete se utrkivati, no ovog puta ćete umjesto automobila zajahati Jet-Ski. Probijanjem kroz kampanje nadograđivat ćete svoj stroj i posljedično otključavati sve zahtjevnije razine, što će vam donijeti dane i dane dobre zabave.

SkyForce Reloaded

Pucačina u kojoj ste u ulozi pilota borbenog zrakoplova tražit će od vas hitre prste i malo razmišljanja. Probijat ćete se kroz bojno polje uništavajući neprijatelja, bombardirajući njegove baze i izbjegavajući metak sa svojim imenom.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh