Novosti

OUKITEL K8 izbacio specifikacije, izlazi na tržište krajem srpnja!

OUKITEL je službeno potvrdio specifikacije novog telefona OUKITEL K8. Vidimo napravili su isto nekoliko ažuriranja na K8 kako bi ga učinili još više uzbudljivim.

K8 kombinira veliku bateriju s najnovijim modnim elementima i više pažnje posvećuje detaljima kako bi se osiguralo ugodnije rukovanje. 18:9 oblik ekrana omogućava držanje i rukovanje s jednom rukom, zajedno s ergonomskim dizajnom pozadine telefona koje nudi prilično ugodan osjećaj korištenja. Na zaslonu je dodan sloj oleofobičnog premaza za odbijanje vlage i masti. Štoviše, OUKITEL je odabrao LCD marku AUO kako bi pružio visoku razlučivost i kvalitetu slike. Iako troši više baterije od OLED zaslona (u određenim slučajevima), ​​udobniji je za oči i smanjuje zamor. Poklopac baterije ima još jedan sloj UV-celuloidnog premaza kako bi se dobila metalna tekstura kao i smanjena količina otisaka prstiju. Više pojedinosti pogledajte na YouTube videu iznad.

Prema riječima službenog govornika, specifikacije K8 su odlučene kako slijedi:

OS Android 8.0
CPU: Octa-core MT6750T 1.5Ghz
Memorija 4GB RAM + 64GB Flash
SIM Dual NANO SIM
Ekran 6.0″ FHD+ 5-point multitouch
Kamera 13MP + 2MP Dupla stražnja kamera+ 5MP prednja kamera
Baterija 5000mAh
Podržane frekvencije: 2G: 850/900/1800/1900
  3G: WCDMA900/2100
  4G:1/3/7/8/20
Ostalo GPS, OTG, FOTA, FM, G senzor, Senzor udaljenosti, Senzor svjetla, 3.5mm konektor/senzor otisaka prstiju/Face ID
Datum izlaska Krajem srpnja

 

K8 je sigurno uzbudljiv uređaj ako vam cijena odgovara. U prošlosti smo primili pozitivne povratne informacije kod prethodnih Oukitel uređaja. Čvrsta gradnja i kvaliteta hardvera je uvijek bila njihova snaga, a sada su počeli paziti još više na detalje i softver operativnog iskustva. Posjetite www.oukitel.com za više detalja!

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh