Novosti

Set opreme za mobilnu fotografiju po vrlo povoljnoj cijeni na Tomtopu

Ako želite unaprijediti mogućnosti i raširiti spektar funkcija kamere na svom pametnom telefonu, možda biste mogli razmisliti o kupovini dodatne opreme.

Odlična prilika za upoznavanje s osnovama te tehnologije pojavila se u trgovini Tomtop, gdje se trenutno na popustu može pronaći set mobilnih leća i pripadajuće opreme.

Riječ je o entry-level opremi koja vrlo vjerojatno neće dostaviti bajoslovne rezultate u rezoluciji i detaljizaciji slike, ali po cijeni od 10ak dolara isplati se razmotriti ovu opremu kao početnu opciju gdje ćete se upoznati s mogućnostima tehnologije.

Osnovni element u ovom setu je veliki telefoto objektiv s povećanjem slike do 8 puta, zbog čega njime možete snimiti i najsitnije detalje predmeta ili krajolika. Uz objektiv dolaze i tri dodatka: širokokutna leća s kutom od 130° i povećanjem za 0,67x, leća “ribljeg oka” s kutom od 175°-180° i povećanjem od 0,33x te makro leća s povećanjem do 10 puta.

Uz to, u setu dolazi i niz pomagala i dodatne opreme poput držača za mobitel, postolja na tri noge (tripod), selfie štapa, štipaljke za leću, poklopaca za leće, platnene torbe i upravljača s Bluetooth povezivanjem (domet mu je 10 metara). Materijali korišteni za izradu su različiti, oprema je kombinacija plastike, metala i stakla korištenog za leće.

 

Cijena ovog seta za mobilnu fotografiju iznosi 13,99 dolara a do trgovine možete skoknuti putem ove poveznice.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh