Novosti

Skype Mobile aplikacija dostupna preko Verizona

Aplikacija Skype Mobile mobilnog operatera Verizon Wireless pruža korisnicima dodatni način komunikacije s prijateljima, obiteljima i poslovnim partnerima diljem svijeta. Dostupna preko operatera Verizon Wireless, Skype Mobile besplatna je aplikacija, jednostavna za preuzimanje, namijenjena korisnicima 3G smartphone uređaja.

Skype Mobile, trenutno dostupan na 12 različitih smartphone uređaja, bit će dostupan na još uređaja pred kraj ove godine, uključujući nekoliko 3G multimedija uređaja. Osim na engleskom i španjolskom, Skype Mobile aplikacija bit će dostupna i na korejskom te kineskom jeziku, pružajući više fleksibilnosti i mogućnosti komunikacije s ljudima diljem svijeta. Skype Mobile korisnici će uskoro doživjeti i napredno korisničko sučelje s glavnim izbornikom ostvarenim kao listom s zastavicama za međunarodne pozive.

„Skype Mobile Verizon Wireless operater ne samo da u potpunosti iskorištava pouzdanost i svu funkcionalnost naših bežičnih mreža, već i pruža mnogo opcija za obitelji vojnika kako bi ostale u kontaktu s bližnjima i na drugim kontinentima“, izjavio je Jennifer Byrne, izvršni direktor poslovnog razvoja pri Verizon Wirelessu. „Također, kako se bliži svjetsko nogometno prvenstvo u nogometu, nema boljeg načina za ostvarivanje poziva navijača i bližnjih im pomoću Skype Mobile aplikacije.“

Pozivi i chat na relaciji Skype-Skype, s 580 milijuna ostalih Skype korisnika diljem svijeta, jesu neograničeni i besplatni kada su inicirani preko Skype Mobile aplikacije Verizon Wireless 3G smartphone uređaja, a uključeni u bilo koju tarifu. Pozivi se ostvaruju preko najveće i najpouzdanije bežične glasovne mreže u SAD-u, pružajući pozive izvanredne kvalitete te dopuštajući aplikaciji rad s tradicionalnim glasovnim proizvodima, uključujući Bluetooth slušalice. Skype Mobile pozivi prema domaćim mjestima te bežičnim brojevima koriste minute koje sa naplaćuju prema tarifi dogovorenoj s operaterom.Pozivi prema međunarodnim brojevima poprilično su jeftini.

Korisnici s DROID smartphone uređajima mogu preuzeti visoko ocijenjenu aplikaciju preko Verizon Channel oglasa na Android Marketu. Korisnici s BlackBerry uređajima mogu preuzeti aplikaciju sa stranice www.skype.com/vzw koristeći web preglednika uređaja. Korisnici također mogu preuzeti aplikacije preko SMS poruke gdje u nastavku dobiju upute za preuzimanje. Nadamo se da će ovu aplikaciju prihvatiti i domaći operateri.


Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh