LG

Sljedeći tjedan dolazi nam LG Optimus L3

LG dojavljuje da će se u Hrvatskoj sljedećeg tjedna pojaviti LG Optimus L3, prvi model kompanije iz linije pametnih telefona s dizajnom L-Style.
„Uvijek smo vjerovali u potrebu za raznolikim mogućnostima koje pametni telefoni mogu ponuditi jer većina korisnika jednostavno ne želi izdvajati novac za razne dodatke“, rekao je dr. Jong-seok Park, predsjednik Uprave kompanije LG Mobile Communications. „Smatramo da Optimus L3 nudi osnovne prednosti pametnog telefona vješto upakirane u premium paket, jedinstven za ovu kategoriju pametnih telefona.“

Uređaj sadrži zaslon dijagonale 3,2 inča, Android u verziji 2.3, tri megapikselnu kameru, bateriju kapaciteta 1.500 mAh te ostale karakteristike svojstvene ovoj vrsti uređaja. LG Optimus L3 će na domaćem tržištu biti dostupan u crnoj te naknadno i bijeloj boji i to po cijenama od osam kuna u ponudi T-Mobilea unutar Extra Total tarifa te u nepoznatoj Vip ponudi.

Osnovne specifikacije:

– Čipset: procesor takta 800 Mhz
– Memorija: 1 GB (unutarnja), 150 MB (aplikacije), 384 MB (RAM)
– Zaslon: 3,2-inčni QVGA
– Kamera: 3.0 MP
– Operacijski sustav: Android 2.3 Gingerbread
– Baterija: 1.500 mAh
– Dimenzije: 102,6 x 61,6 x 11,7 (mm)

Nakon modela Optimus L3, do kraja prve polovice godine, bit će dostupna i druga dva uređaja iz LG-eve obitelji L-Style: Optimus L4 s 4,0-inčnim zaslonom i Optimus L7 s 4,3-inčnim zaslonom te operacijskim sustavom Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Gadgeterija

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh