Novosti

Xiaomi za manje od 500 kn? Zgrabi kupon i sruši cijenu mobitelu!

Taman u fotofinišu, baš na ciljnoj crti blagdana, dokopali smo se nekoliko kupona na Gearbestu. Kupon k’o kupon, ništa posebno – osim što spusti cijenu željenom gadgetu ponekad i za vrlo lijepu svotu. Probrao sam nekoliko uređaja, pogledajte o čemu je riječ.

Prije svega Xiaomi Redmi 4A: o njemu smo puno puta pisao (baci oko na recenziju), a najbitnije od svega je što ga na ovome linku možete kupiti za samo 75,99 dolara. Redovno košta $94,99, ali ako ukucate kupon ChristmasGBGR58 dohvatit ćete dvadeset dolara nižu cijenu. Ponovit ću ukratko kako se ovdje radi o Snapdragonu 425 te kombinaciji 2 GB RAM i 16 GB ROM. Radna kao takva bit će dovoljna nezahtjevnom korisniku, a internu lako možete proširiti odgovarajućom karticom. Za ove novce NEĆETE naći boljeg mobitela.

Priča se nastavlja s Xiaomi Mi Note 3, odličnim pametnim telefonom iz radionice uglednog majstora. U njemu na 2,2 GHz kuca Snapdragon 660, dok manipulaciju aplikacijama vrši čak 6 GB radne memorije. Skladišni prostor donosi 64 GB, što je većini korisnika više nego dovoljno. Xiaomi ne bi bio Xiaomi kad ne bi imao odličan zaslon, a baš takav je u ovoga telefona. Kamere su također na visokoj razini: dvostruka stražnja donosi dva senzora od 12 megapiksela, a njihov učinak je među najboljima u klasi. Cijena ovog telefona iznosi 329,99 dolara, ali to se kuponom ChristmasGBGR60 spušta na samo 273,99 dolara. Odlična kupnja.

Skrenut ću malo prema tabletima: 10,6 inča u Full HD rezoluciji ima Cube iPlay 10. Iz prve ruke preporučam ovaj tablet jer ga imam kod kuće; za multimediju je dušu dao, zbog čega sam ga i kupio. Što se njegove strojarnice tiče, tu je Mediatek MTK8163, stariji čipset koji neće moći povući najnovije zahtjevne naslove, ali to i nije svrha ovog tableta. Za sve ostalo je više nego sposoban, čemu pridonosi dokazani Android 6.0 Marshmallow te 2 GB radne i 32 GB interne memorije. iPlay 10 se inače nalazi na EU skladištu (Češka), gdje košta 115 dolara. Kupon warehouseCZ45 će to spustiti na 109,99 dolara. Umjesto PDV-a i drugih nameta kojih se država sjeti ovom prilikom valja platiti dostavu u visini od 11,79 dolara. Po meni je ovo odličan deal, jer izračunajte koliko iznosi 25% na originalnu cijenu, što ovom prilikom nećete platiti.

Kuponska ponuda je ograničena količinom, pa gledajte da iskoristite raspoložive kupone na vrijeme. Na prva dva uređaja (Xiaomi) zaračunava se 25% PDV-a, o čemu svakako povedite računa.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh