Samsung

Upoznajte Galaxy Xcover 4, Samsungov telefon otporan na ekstremne uvjete

Mobiteli koji su otporni na vanjske utjecaje poput vode, prašine i udaraca čine mali, ali stabilni udio u ukupnoj ponudi pametnih telefona.

U više smo navrata pisali o njima, spominjući i poneki Samsungov model koji bi se našao među ovom čvrstom ekipom. I eto Samsunga opet s novim modelom imena Galaxy Xcover 4 koji je, čini se, otporan i na tenkovske juriše.

Zaslon je dijagonale 5 inča (4,99 inča, ako ćemo cjepidlačiti) iznad kojeg se nalazi kamera razlučivosti 5 megapiksela. Ona pak glavna, stražnja kamera dolazi s 13 megapiksela.

Uz četverojezgreni procesor zapakovano je 2 GB radne i 16 GB interne memorije, dok je operativni sustav Android 7.0 Nougat.

Budući da se radi o telefonu otpornom na udarce, podrazumijeva se da ima certifikat IP68; njega, zapravo, već imaju i Samsungovi modeli iz srednje kategorije.

No Xcover 4 ispunjava i MIL-STD 810G, standard američke vojske koji jamči kako uređaj može izdržati ekstremne temperature, radijaciju, sol, prašinu te snažne vibracije.

Ako ste željni ovakvog mini-atomskog skloništa, moći ćete ga kupiti za cca. 280 dolara čim se u travnju pojavi u trgovinama.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh