Samsung

Uskoro bi mogao stići Galaxy Note 4

Samsungov novi flagship telefon Galaxy S5 još nije izašao na tržište, ali glasine povezane s Galaxy Noteom 4, tvrtkinim Noteom iduće generacije, počele su dobivati na značenju diljem internet mreže. Ako je za vjerovati nedavnim izvještajima, Note 4 mogao bi imati bolji display nego S5.

Samsung GalaxyPrema izvještajima CNMO-a (Engleski prijevod), Galaxy Note 4 mogao bi izaći sa „2K“ displayem s rezolucijom od 2560×1440 piksela, za razliku od rezolucije S5-ice koja je 1920×1080 piksela. Iako blog također govori da bi uređaj mogao imati UHD 4K display, to se čini malo vjerojatno. Za uređaj se očekuje da ima 20.7MP stražnju kameru s 4K sposobnošću video snimanja.

Jednako kao i Galaxy S5, nadolazeći Galaxy Note 4 se očekuje da bude vodo otporan i otporan na prašinu. Također bi mogao imati 64 bitni procesor. Trenutno je Appleov iPhone 5S jedini na tržištu sa 64-bitnim procesorom. Što se tiče operativnog sustava, uređaj bi mogao ići na Android 4.5.

Ostale procurjele opcije uključuju 4G mrežnu podršku, dual-band Wi-Fi sposobnosti, tehnologiju ručnog pisanja za otključavanje uređaja, 4GB RAMa, 128GB unutarnje memorije, stabilizator optičke slike, i povećani kapacitet baterije. Prema izvještajima cijena uređaja mogla bi biti ispod $800.

Datum izdavanja uređaja za sada je nepoznat zbog ranijeg izdavanja Galaxyja S5. Iako se očekuje da bude prikazan na IFA tech expo u Berlinu u rujnu, Samsung bi se mogao odlučiti za odvojeni događaj prije toga.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh