Akcije

Ovaj moćan laptop košta samo $399,99

Posljednjih dana forsiraju se akcije na trgovini Geekbuying, koja povodom svog rođendana spušta cijenu velikom broju gadgeta i informatičke opreme. Među njima se kao odličan izbor našao Teclast F15, laptop koji donosi izvrstan odnos cijene i kvalitete.

Njegov IPS Full HD zaslon (1.920×1.080 točaka) dolazi u dijagonali od 15,6 inča i pokriva čak 82% površine. Rubovi su debljine tek 7 mm, što daje dojam da je ekran veći nego što to zapravo jest. Za svoju veličinu je ujedno i vrlo lagan – 1,8 kg lako će se prenijeti bilo kada i bilo gdje. Tipkovnica posjeduje i numerički dio, što će cijeniti svi koji traže laptop za posao. Ista ta tipkovnica je osvijetljena, a to je osobina koju traže oni koji rade do kasno.

U njemu je Intelov procesor Celeron N4100 (osma generacija), kojeg prati lijepih 8 GB radne memorije. Diskovni prostor je kapaciteta 256 GB i temelji se na SSD tehnologiji, koja jamči pouzdan rad i vrlo brzo podizanje operativnog sustava Windows 10, koji je predinstaliran na ovome uređaju.

Pogledaj ponudu za ovaj laptop na trgovini Geekbuying

Nije se zaboravilo opremiti Teclast F15 sasvim dovoljnom količinom utora, koji olakšavaju rad i povezivanje s periferijom i drugim uređajima. Na bočnim ćete stranama zateći dva 3.0 USB ulaza i HDMI izlaz, a za bežično povezivanje na raspolaganju je Bluetooth 4.2 i WiFi. Treba istaknuti kako je podržano proširenje raspoložive memorije na dva načina, putem Micro SD ekspanzije te pomoću nadogradnje SSD-a. Teclast F15 možete naručiti na dva načina, s europskog i kineskog lagera. Preporučam EU skladište, jer ako uvozite iz Kine, morat ćete platiti uvozne troškove (carina, PDV).

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh