Ulefone

Krajem mjeseca stiže moćni Ulefone Gemini Pro

Nakon što se prošlogodišnji Ulefone Gemini odlično prodavao, eto i nastavka u raskošnijem ruhu. Ulefone će, kažu, za ovu godinu pripremiti pravi flagship imena Gemini Pro, a koji na tržište stiže 31. ovog mjeseca.

Pokretat će ga snažni Mediatek Helio X27, čijih se deset jezgri takmiči do 2,6 GHz. Fotografska sekcija podrazumijeva dualne stražnje kamere razlučivosti 13 megapiksela (otud poveznica s imenom) i to iz Sonyjevih laboratorija (IMX258), što možete vidjeti na naslovnoj fotografiji.

Kućište je metalno, rađeno CNC tehnologijom. Iznimka su tek elementi gdje se nalaze antene; oni su od plastike, kako bi prijem signala bio što kvalitetniji.

Prema ovim šturim podacima možemo se još osvrnuti na fizički raspored tipki – desno su od ekrana – te na senzor otiska prsta koja je zasjela ispod ekrana. Dno je namijenjeno USB Type-C konektoru.

Na stranici proizvođača trenutno se možete prijaviti za izvlačenje nagrade u vidu ovog uređaja, a budite spremni i za druge slične promotivne kampanje sljedeća dva tjedna, koliko je preostalo do predstavljanja Geminija Pro.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh