Geekmaxi
Ulefone

U službenom videu Ulefone predstavio niskobudžetni S7 s dualnom kamerom

Ulefone je objavio službeni video koji bi trebao prezentirati performanse njihovog najnovijeg niskobudžetnog smartfona S7. Koliko mu je to uspjelo, pogledajte u dolje priloženom videu:

Pri izboru aplikacija za demonstraciju performansi u ovom kratkom videu, Ulefone je odabrao YouTube, Instagram i Google Play. Naravno, izbjegli su demonstrirati neku od niza igara koje možemo vidjeti u popisu aplikacija na sučelju S7, no to je taj uobičajeni trik – već u radu manje zahtjevnih aplikacija može se uočiti zastajkivanje i naprednije korisnike svakako bi iznerviralo tih stotinku sekunde više koju moraju pričekati dok se određena aplikacija učita; Ulefone nije htio riskirati otvaranjem grafički zahtjevnijih aplikacija kako ne bi prezentirao loše strane ovog smartfona – a one leže u njegovim procesorskim snagama i niskoj radnoj memoriji (1GB).

No, sve pritužbe koje se mogu iznijeti padaju u vodu kad se dotaknemo cijene – naime, S7 možete nabaviti po cijeni od 49,99 dolara, što je tek nešto više od 300 kuna, a za takvu cijenu, ostatak specifikacija je zadovoljavajuć – ovaj smartfon dolazi s 5-inčnim zaslonom, dualnom stražnjom kamerom (8MP+5MP) te prednjom kamerom (5MP) i baterijom kapaciteta 2.500mAh. 

Pokrov stražnje ploče dolazi u mrežastom dizajnu i širokom rasponu boja, što je zbilja zgodan dodatak ovoj priči, i vjerojatno primarni razlog zbog kojeg će oni koji traže jeftin smartfon koji će ispuniti minimalne zahtjeve.

>> Pogledaj ponudu za Ulefone S7 za 49,99 dolara

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh