Ulefone

Ulefone Mix: službeni unboxing dostavlja lijepu prezentaciju

Ovih tjedana svjedočili smo navali novih modela smartfona, koji se ogledaju u skupocjenijim i prestižnijim smartfonima brendova Apple, Xiaomi te nešto ranije i Samsung, i uprizoruju najnovije trendove dizajna i tehnologije upućujući korisnicima dosad najveće viđene ekrane u kompaktnim kućištima “džepnog” (mobitelnog) izdanja.

Sad slijedi drugi dio natjecanja – kompanije se trgaju za medijski prostor, i u nadama i strahovima čekaju prve uzvratne komentare svojih korisnika, odnosno kupaca. Tko je najbolje ispunio očekivanja, tko je iznevjerio, tko je zakrpao funkcionalne nedostatke hrabrim intervencijama u dizajn, i slično – sve to otkrivamo u ovom periodu.

Ulefone Mix je smartfon koji je pošao stazom koju je raskrčio Xiaomi. Xiaomi je prošli mjesec lansirao svog nasljednika linije Mi Mix, sukcesivnog imena Mi Mix 2, a Ulefone ga je radosno popratio svojim smartfonom koji se sada ima priliku okušati u ringu s jednim od najboljih. Prošli tjedan smo objavili potpune specifikacije za Ulefone Mix, a danas donosimo službeni unboxing video u kojemu imate priliku dobiti bolji osjećaj dimenzija uređaja i njegovog kretanja u dlanu.

Klasični unboxing video otkriva da je Ulefone uložio u pakiranje kako bi dostavio u očekivanjima kupaca koji se raduju tom prvom susretu s novim uređajem – osjećaj mora biti nešto što se pamti, a u Ulefonu su to očito prepoznali. Smartfon Mix dolazi u pakiranju s prozirnom zaštitnom maskom, zaštitom za staklo, postoljem za smartfon, iglom za SIM, punjačem, USB kabelom, garancijom i uputama za korištenje. Video zatim prikazuje vanjske detalje uređaja, jedino što im je promaknulo prikazati je poleđina uređaja, koja bi kod ovog plavog modela (u ponudi je još i crni) trebala biti ekstra sjajna (lumia efekt) jer je dorađena dodatnim procesima koloracije, kako je prikazano na fotografiji ispod.

Ulefone Mix dolazi opremljen 5,5-inčnim HD “beskrajnim” ekranom čija površina zauzima oko 90 posto uređaja, dualnom stražnjom kamerom (13MP+5MP) i prednjom kamerom (13MP) na dnu uređaja, prednjim čitačem otiska prsta, MT6750T procesorom kojemu je pridruženo 4GB radne i 64GB interne memorije, te ima bateriju kapaciteta 3.300mAh.

>> Ulefone Mix službene stranice

Pretprodaja započinje 5. listopada, a dotad je moguće skoknuti do službenih stranica i sudjelovati u nagradnoj igri te potencijalno osvojiti jedan od tri besplatnih smartfona ili kupone u vrijednosti od 30 dolara. Kako biste ostvarili sudjelovanje, dovoljno je pratiti korake koji su opisani na službenim stranicama.

 

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh