Geekmaxi
Ulefone

Ulefone Power 2 dobit će Android 8

Koliko vas ima pametni telefon sa starijom verzijom operativnog sustava od ovog aktualnog (7.0 Nougat)? Prema Googleovoj statistici, povelik broj. A evo, neki proizvođači već planiraju nadogradnju na osmu iteraciju Androida.

Ulefone je objavio kako će uskoro početi s adaptacijom Androida 8 za svoj uređaj Power 2. Zapravo, čekaju da Mediatek objavi kernel kod za čipset MTK6750T, na kojem se temelji spomenuti telefon. Oni koji imaju ovaj uređaj (ili ga planiraju nabaviti) putem OTA-e će dobiti i najsvježiji Android. Prema Ulefoneu, to bi se trebalo dogoditi prije kraja ove godine.

Power 2 nasljednik je istoimenog uređaja od prošle godine, koji je inače bio i njihov najprodavaniji model. Kao i aktualni, i stari je uređaj počeo sa starijim Androidom (5.1), da bi dobio nadogradnju na 6.0 Marshmallow. Logika je jasna: da bi Power 2 ostao primamljiv kupcima, ostat će svjež i u mjesecima koji dolaze.

Ulefone Power 2 prije svega se diči moćnom baterijom od 6.050 mAh, dok niti ostale komponente nimalo ne podbacuju: tu je MTK6750T, 4 GB radne i 64 GB interne memorije te Full HD zaslon dijagonale 5,5 inča. Da, i Android 7 Nougat. Na Aliexpressu se prodaje za 167,39 dolara, uz poklon-paket u vrijednosti 40 dolara.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh