Ulefone

Ulefone Power 3 s trostrukom dobitnom kombinacijom: velik zaslon, moćan procesor i masivna baterija (6.080mAh)

Ulefone se prilično proslavio svojom serijom smartfona Power s velikim baterijama, i iskustva korisnika su uglavnom pozitivna. U kompaniji su prepoznali uspjeh i po tom slijedu ovaj mjesec u prodaju stiže najnoviji uređaj iz serije, Power 3. U 1-minutnom videu prikazana je evolucija serije Power, i u usporedbi se može zaključiti kako je Power 3 veliki korak naprijed, i nije ni čudo da mu se predviđa vrtoglavi tržišni rezultat:

Osim što dolazi opremljen masivnom baterijom od 6.080mAh, koja može izdržati i četiri dana uobičajenog korištenja, Power 3 i u drugim aspektima nudi niz kvalitetnih rješenja – počev od 6-inčnog FHD+ zaslona, pa do MT6763 (Helio P23) procesora čiji je rad potpomognut sa čak 6GB radne memorije, i dualne konfiguracije dviju kamera – pri čemu stražnja donosi rezoluciju 21+5MP, a prednja 13+5MP, pitanje je gdje je Ulefone osjetio da može zakinuti? Pa, čini se da to zapravo i nije napravio – specifikacije su uredne, a i povratne informacije od korisnika pune su zadovoljstva. Ulefone je uvrstio i senzor za prepoznavanje lica, kako ne bi kaskali za brojnim drugim proizvođačima.

Ulefone Power 3 prikladan je uređaj za one koji žele malo više, i spremni su i odvojiti malo više – po cijeni od 299,99 dolara ovaj smartfon se od sljedećeg tjedna može pronaći u pretprodaji, a na službenim stranicama još uvijek traje nagradna aktivnost u kojoj je moguće osvojiti besplatan smartfon.

>> Ulefone Power 3 official

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh