Ulefone

Ulefone radi na smartfonu s baterijom kapaciteta 13.000mAh

Ulefone u ovu priču ulazi s određenom filozofijom proizvodnje – smartfon je dobar onoliko koliko je dobra njegova baterija. Ovo nije prvi takav uređaj koji izbacuje Ulefone – dapače, već je treći, a u kompaniji ne prezaju čini se ni pred kojim izazovom – oni se bave svim kategorijama smartfona, pa se tako u njihovoj ponudi mogu naći i otporni smartfoni poput Armora 2, i smartfoni sa zaslonima bez rubova (Ulefone Mix), i hardverski nabrijani smartfoni poput flagshipa T1.

Ovaj smartfon izaći će pod nazivom Ulefone Power Max i jedno je sigurno – imat će zaista masivnu bateriju, čak 13.000mAh, što je lako moguće i najveća brojka koja se može čuti kada se govori o kapacitetu baterije smartfona.

Ulefone će lansirati i Power 3, nasljednika dobro prokušane linije smartfona s baterijom kapaciteta 6.050mAh. Ulefone Power 2 imali smo na recenziji pa možete pročitati kako se smartfon snašao u rukama kolege i je li prošao test omjera cijene i kvalitete.

Kako biste bili prvi koji će doći do svih naknadnih informacija, možete upisati svoju e-mail adresu na službenim stranicama Ulefona, ili naprosto pričekati da vas obavijestimo, što je nama svakako draža opcija. 🙂

Ako ste se pak kroz recenziju zainteresirali za Power 2 – nudimo vam kupon u iznosu od 10 eura kojeg možete iskoristiti na španjolskom Amazonu; unesite kod UER9AYYP i riješite si ovu energetsku neman za 189 eura. Ili biste možda htjeli naručiti s britanskog Amazona,  u tom slučaju evo kupona u vrijednosti od 10 funti – 2IE7CXJM – cijena je tada 159 funti, što je razlika od stotinjak kuna u korist funte.

>> Ulefone Power 2 na španjolskom Amazonu (kod UER9AYYP)
>> Ulefone Power 2 na britanskom Amazonu (kod 2IE7CXJM)

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh