Ulefone

Ulefone S8 Pro dolazi superjeftino i ima dobre igraće performanse

Ulefone S8 Pro već smo predstavili kao niskobudžetni smartfon s dualnom kamerom. Primamljiv je svima koji cijene elegantan i tanak dizajn, i koriste se svojim mobitelom kao fotoparatom. No, Ulefone je odlučio privući i drugu klasu kupaca – one koji vole iskušati brojne aplikacije i igre. Stoga su objavili video u kojemu se mogu vidjeti performansi S8 Pro prilikom igranja videoigara:

U videu su isprobane tri videoigre, a sve tri doimaju se grafički nezahtjevnima – Subway Surf, Temple Run 2 i Asphalt 8. Možda je ova posljednja nešto zahtjevnija, no ipak se i dalje radi o igrama koje nemaju kompleksne prikaze. Uzevši u obzir štedljivi procesor, a procesor je glavna uloga svih igara i performansa – Mediatek MT6737 s pridružena 2GB RAM-a, ne možemo ni očekivati da će Ulefone s radošću prezentirati performanse na zahtjevnijim multimedijskim sadržajima.

Uzmimo u obzir i cijenu, koja iznosi 79,99 dolara, i onda možemo zaključiti da su igraći performansi dobri. Dodajmo tome i 5,7-inčni ekran, dualnu stražnju kameru sa senzorima rezolucije 13MP+5MP, kao i čitač otiska prsta (koji se nalazi na stražnjoj strani), i pred nama stoji pristojan smartfon za više nego pristojnu cijenu.

>> Službene stranice Ulefone S8 Pro

>> Nabavi svoj S8 Pro za 79,99 dolara na AliExpressu

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh