Vernee

Drži dobar telefon: Vernee M5 (4+64 GB) za 99,95€

Na trgovini Tomtop naletio sam na dobar deal: Vernee M5, njihov posljednji model, na akcijskoj je ponudi za 99,95 eura (cca. 750 kuna). Vernee, iako nova kompanija, ne treba posebno predstavljanje. Zbog vrlo dinamičnog, konkurencijom prekrcanog tržišta mobitela, Vernee (kao i svi drugi) prisiljen je često izbacivati nove modele. Unazad cca. dvije godine koliko postoje predstavili su niz kvalitetnih i cjenovno vrlo atraktivnih modela. M5 je, kao što sam rekao, posljednji u nizu.

Obzirom na cijenu, jasno je kako je riječ o low-end modelu, no i takav se uređaj ima itekako čime pohvaliti. Prije svega valja istaknuti izvrsnu količinu memorije: 4 GB radne i 64 GB interne nešto je čime se inače diče flagshipi. Prostora za aplikacije dakle ima napretek, dok se multitasking u takvom okruženju podrazumijeva. Čipset je Mediatek MTK6750, s osmojezgrenim procesorom maksimalnog radnog takta 1,5 GHz.

Unatoč niskoj cijeni, M5 ima i senzor otiska prsta. Nalazi se straga, smješten ispod primarne kamere sa senzorom od 13 MP. Prednji pak ima 8 MP, a popraćen je i odgovarajućim softverom za uljepšavanje snimljenog. Ekran je dijagonale 5,2 inča i u HD rezoluciji (1.280×720 točaka) i na njemu ćete gledati Android 7.0 Nougat. Ako vas zanima autonomija, ne morate brinuti: 3.300 mAh kapaciteta više će nego dostajati za cijeli dan korištenja.

>> Pogledaj ponudu za ovaj uređaj na Tomtopu

Kao što je to slučaj sa svim ovakvim akcijama, ograničena je vremenom i količinom. Dostava je besplatna, no uzmite u obzir davanja prema državi od cca. 25% originalne cijene, budući da roba dolazi izvan EU.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh