Novosti

Pogledajte brzi test Vernee Apollo Litea (video)

Vernee, proizvođač potrošačke elektronike, nastavlja s promoviranjem Apollo Litea, svog najnovijeg modela pametnog telefona.

Već znamo da se ovaj uređaj odlikuje Mediatekovim 6797 čipsetom na kojem radi desetojezgreni Helio X20 procesor, grafičkim procesorom Mali-T880 te OS Android 6.0, koji omogućuje upravljanje uređajem isključivo virtualnim tipkama te stvaranje vlastitog rasporeda i dizajna tipki, sukladno potrebama. Osim toga, ovaj uređaj ima 4 GB RAM-a, 32 GB ROM-a, kamere razlučivosti 5 i 16 MP te 5,5-inčni Sharp IGZO zaslon u punoj HD rezoluciji i bateriju jačine 3180 mAh.

Vernee Apollo Lite hands on preview3

Vernee Apollo Lite spada u red phableta, pametnih telefona sa duljinom dijagonale zaslona većom od 5.5 inča, što znači da bi njegov dizajn trebao biti što usmjereniji na kvalitetu rukovanja. Zbog toga je klasični kvadratični dizajn obogaćen zakrivljenim rubovima i blago ovalnom pozadinom. Legura cinka i titana, od koje je Apollo Lite izrađen, otporna je na utjecaj znoja ili vode.

Vernee Apollo Lite hands on preview2

Iako je uređaj na tržištu od prošlog tjedna, a neke narudžbe su već dovršene, Vernee ne prestaje podsjećati na kvalitetu ovog uređaja. Tako je sad napravljen i brzi „hands-on“ test u kojem su prestavljene sve vrline i mane Apollo Litea.

Svoj Vernee Apollo Lite možete kupiti po redovitoj cijeni od 229.99 dolara, ali i za 199.99 dolara na rasprodaji koja se održava svakog petka na službenoj stranici Verneea. Što za taj novac dobivate, pogledajte u videu na vrhu članka.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh