Novosti

Pogledajte kako radi procesor u Vernee Apollo Liteu (video)

Vernee je nedavno na tržište lansirao svoj smartphone Apollo Lite. Iako smo već mnogo puta pisali o ovom uređaju, neprekidno stižu nove potvrde njegove kvalitete.

Apollo Lite je prvi uređaj s desetojezgrenim procesorom. Radi se o Mediatekovu Helio X20 procesoru radnog takta 2.0 GHz, koji je nedavno na AnTuTu Benchmark testu postigao gotovo 95.000 bodova. No, osim brzine i očigledne snage Helio X20 nudi još nekoliko poželjnih karakteristika.

On koristi tehnologiju dijeljenja u tri klastera, koja korisnicima ovog pametnog telefona omogućava istovremeno izvršavanje tri različita zadatka na uređaju. Tako, primjerice, možete istovremeno koristiti Facebook, pregledavati audio-vizualni sadržaj i surfati internetom.

Osim toga, značajnije uštede (do 30 posto) baterije su moguće isključivanjem klastera koji vam trenutno ne trebaju, a to dovodi do još bržeg i efikasnijeg rada samog procesora.

Ovom procesoru u grafičkom segmentu pomaže, također moćni, šesnaestojezgreni Mali-T880, koji osigurava brzu i preciznu grafiku bez smetnji.

Vernee Apollo Lite se može kupiti po povoljnijoj cijeni od 199.99 dolara na službenoj promotivnoj akciji proizvođača ili na akcijama u internetskoj trgovini, a u videu možete pogledati kako multitasking djeluje na rad procesora, ali i cijelog pametnog telefona.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh