Vernee

Vernee Apollo Lite dobio prvu nadogradnju tehnologije OTA

Kineski proizvođač pametnih telefona Vernee, objavio je kako je danas pustio prvu nadogradnju tehnologije OTA za svoj model Apollo Lite.

To ne bi bilo ništa čudno s obzirom na to da Vernee na mjesečnoj bazi lansira nadogradnje OTA-e za model Thor, no u ovom se slučaju ipak radi o uređaju koji ima desetojezgreni procesor. Stoga je značenje ove nadogradnje još veće.

No, prednosti nadogradnje tehnologije OTA na Vernee Apollo Liteu su višestruke. Prije svega, poboljšana je kvaliteta poziva, ali i zvuka. Nadalje, unaprijeđena je kvaliteta slike stražnje kamere, kao i efekti fazne detekcije autofokusa te bljeskalice s dva tona. Unaprijeđen je i sustav brzog punjenja, a otklonjene su i poteškoće s prikazivanjem statusa baterije prilikom aktivacije nekih aplikacija. Naposlijetku, otklonjeni su bugovi u nekim aplikacijama.

Tehnologija OTA je skup različitih metoda prijenosa novih softvera, postavki konfiguracije ili enkripcijskih kodova na uređajima poput pametnih telefona, a zanimljiva je po tome što se nove softverske komponente šalju iz jedne baze svim korisnicima tehnologije, koji ne mogu odbiti automatsku nadogradnju sustava na vlastitim uređajima, čije funkcioniranje započinje odmah po instalaciji.

Treba vidjeti kako će se ova nadogradnja uklapati u desetojezgrenu konfiguraciju softvera i hoće li izazavati neke neželjene posljedice tijekom upotrebe Vernee Apollo Litea. U svakom slučaju, ove promjene su dobro došle te će činiti rukovanje ovim uređajem još efikasnijim.

>> Vernee Apollo Lite možete naručiti po promovotivnoj cijeni od $199.99 klikom na link ovdje!

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh