Novosti

Vernee Thor dobiva treću nadogradnju OTA tehnologije

Vernee Thor je pametni telefon koji je na tržištu prisutan oko mjesec dana, a već je spreman za novu veliku promjenu.

Naime, Vernee će idućega tjedna lansirati novu, treću nadogradnju za sustav OTA na svom uređaju. Ova će nadogradnja riješiti šest problema koji su uočeni u dosadašnjem radu Vernee Thora. To su: mogućnost zatajenja senzora udaljenosti na sunčevu svjetlu, nemogućnost pristupa internetu na većoj udaljenosti od poslužitelja iako je Wi-Fi uključen, smanjena je potrošnja baterije na čekanju kad su uključeni celularni podaci, Wi-Fi (bez konekcije) i Bluetooth (bez uparivanja), uočen sigurnosni i podatkovni propust kad su uključeni Wi-Fi ili Bluetooth, brzina pristupa 2G mreži je ubrzana te je uključen Google Security Patch.

Inače, tehnologija OTA je skup različitih metoda prijenosa novih softvera, postavki konfiguracije ili enkripcijskih kodova na uređajima poput pametnih telefona, a zanimljiva je po tome što se nove softverske komponente šalju iz jedne baze svim korisnicima tehnologije, koji ne mogu odbiti automatsku nadogradnju sustava na vlastitim uređajima, čije funkcioniranje započinje odmah po instalaciji.

Osim toga, Vernee Thor posjeduje Mediatekov procesor 6753, potpomognut grafičkim pandanom Mali-T720, OS Android 6.0, 3 GB RAM-a, 16 GB ROM-a, 5-inčni zaslon koji emitira u HD 720 rezoluciji, kamere od 5 i 13 MP te bateriju jačine 2800 mAh. Može se kupiti po cijeni od 119.99 dolara.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh