Xiaomi

DOBAR DEAL: Xiaomi Redmi Note 6 Pro [EU lager]

Strašna je konkurencija u srednjem rangu, mobiteli nas bombardiraju sa svih strana. Kad odvojite određenu cifru i krenete u potragu za adekvatnim uređajem, prava je muka naći točno ono što treba. Za one koji iole prate stanje na tržištu mobitela, odgovor je jasan: Xiaomi je proizvođač koji uvjerljivo daje najviše za svaki uloženi novčić. Imaju ponudu u svakom segmentu tržišta, a nerijetko se dogodi da budu konkurencija sami sebi.

Božić je. Hoćeš novi telefon. Ukiselilo se 1.300-1.400 kuna. Što kupiti? Ti imaš volju, mi imamo prijedlog: Xiaomi Redmi Note 6 Pro. I to ne na jednoj, nego na dvije trgovine, pa biraj odakle ćeš uzeti!

>> Vidi ponudu na trgovini Geekmaxi [EU lager]

>> Vidi ponudu na trgovini Gearbest

Snapdragon 636 izvrstan je čipset srednje kategorije, idealan za ovakvu vrstu telefona: ne troši puno struje, a daje izvrsne performanse i s njime nema štucanja ni zastajkivanja. Uz njega dolazi povelikih 4 GB radne memorije, pa je rad s više otvorenih aplikacija za ovaj mobitel sasvim normalna stvar. Još da spomenem skladišni prostor, kojeg je 64 GB – više nego dovoljno, govorim iz iskustva!

Kamere na leđima mobitela imaju 12 MP odnosno 5 MP s autofokusom i s njima ćete dobiti onaj popularni bokeh efekt. Isti ćete taj bokeh dobiti i sprijeda, jer Redmi Note 6 Pro voli okinuti dobar selfie; kako i neće, kad ima 20 MP kao primarni i 2 MP kao sekundarni senzor. Tu su i brojni softverski dodaci, pa ćete moći raznim filterima poboljšavati i dorađivati vaše fotke.

Hoćete još dobrih stvari s ovim odličnim mobitelom? E onda ćete dobiti i veliku bateriju od 4.000 mAh s podrškom za brzo punjenje, pa će vam autonomija trajati (barem!) jedan dan. Zaboravio sam spomenuti ekran: njega ima velikih, velikih 6,26 inča i to u Full HD rezoluciji, čime se zaokružuje ovaj izvanredan i cjenovno vrlo pristupačan pametni telefon.

>> Vidi ponudu na trgovini Geekmaxi [EU lager]

>> Vidi ponudu na trgovini Gearbest

Na trgovini Geekmaxi košta 190 eura, na što treba dodati još par eura poštarine. Budući da dolazi iz europskog skladišta, nema nikakvih dodatnih troškova kao što je carina ili PDV, a u vašim će rukama biti kroz maksimalno tjedan dana. Druga opcija je Gearbest, trgovina s kojom već godinama uspješno surađujemo. Kod njih Redmi Note 6 Pro košta 189,99 dolara i možete ga birati u nekoliko boja (na Geekmaxiju je opcija samo crna). U tom slučaju računajte na PDV, budući da roba stiže iz zemlje koja nije članica EU.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh