Xiaomi

To je to: Xiaomi Amazfit za samo $89,99!

Jedan od najboljih proizvođača smartfona na svijetu, kineski Xiaomi, ima i liniju pametnih satova koja se prvi put pojavila pred dvije godine. Svaki od njih pokazao se u istom svjetlu kao i pametni telefoni: kvalitetni su, ugodni za rad i nevjerojatno pristupačni s obzirom na specifikacije. Xiaomi je istinski best-buy brand s kojim se rijetko tko može mjeriti.

Jedan od njihovih pametnih satova, originalni Amazfit, trenutno se prodaje za samo 89,99 dolara. Brojne funkcije koje ga čine pametnim uključuju povezivanje s mobitelom putem Bluetootha (pozivi, Whatsapp, Skype, poruke i slično), njegovu vlastitu aplikaciju za vremensku prognozu, alarm, GPS, pedometar, brojač koraka i još mnogo toga. Evo ga na mojoj šapi:

Zahvaljujući internoj memoriji od 4 GB, na njega možete spremiti priličnu zalihu glazbe za slušanje u pokretu. Vodootporan je (IP67) te vrlo prilagodljiv prohtjevima vlasnika: možete birati pozadinu između točno 30 predefiniranih tema, kao i dodavati vlastite. Velik plus mu je i baterija, koja u mom slučaju traje i po 5 dana.

Imam ga oko godinu dana (za Božić će biti godišnjica, da budem točan) i ne skidam ga s ruke. Nisam nježan prema njemu, a nemam ni vremena biti: na ruci je dok sam na poslu, dok sam pred kompom, dok kosim travu, dok spavam, dok me žena tuče. Nebrojeno sam puta zapeo i zakačio njime za zid, za vrata, za granu i za stotinu drugih stvari i evo, nakon gotovo godinu dana još niti ogrebotine na njemu.

>> Kupi si ovaj pametni sat dok je još samo $89,99!

Baš kao i svaki Xiaomi, i Amazfit ima kvalitetnu softversku podršku u vidu redovitih nadogradnji. Njima se ispravljaju sitni bugovi i dodaju nove funkcije, tako da možete biti sigurni da će vam ovaj uređaj biti svjež i godinama nakon što ga kupite. Prava stvar.

1 Komentar

1 Komentar

  1. 9 studenoga, 2018 at 8:19 am

    Da, ali te uzmu na shipingu

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh